Ryzen 5 3600 nasıl?

Dostum ben de 3600 alıp yanına rx580 4gb koymayı düşünüyorum ama diğer tarafta aynı fiyata 2600 lü rx590 8gb var sence hangisini tercih etmeliyim ? Bana 3600 alıp 2 3 sene sonra ekran kartını güncelleme daha mantıklı geliyor .

Tamamdır. Zaten sanırım çok yakında bir güncelleme gelip düzeltilecek deniliyor. Güncelleme sonrası geri aktif ederim.

Sıkıntı yapacak bir durum yok. Yakında güncellemeler ile daha iyi duruma gelecek. Anakart bios dan Core Performans Boost ve (PBO) Precision Boots Overdrive kapat. Hem ısı düşecek hem de performansı küçük de olsa artacak. Windows 10 sürüm 1903 üzerine güncel AMD sürücülerini ve güncel anakart biosunu kullanırsan iyi olur.

İşlemciyi alarak mantıklı hareket etmişsin. Stok olarak çoklu çekirdek de 8700K yı geride bırakıyor. Tekli çekirdek de hala bir tık geride. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan...

19.08.2019 tarihli chipset sürücü güncellemesiyle boşta ve yükte voltaj ve ısınma sorunu çözülmüş görünüyor. Akasa Nero 3 kule tipi soğutucu kullanıyorum stres testinde 77 derecede sabitleniyor.

Fazla abartma bence i7 8700K güçlü bir işlemci tamam Ryzen 5 3600'de iyi ama 8700K kadar iyi olamaz.
Ayrıca intelin OC kapasitesi daha fazla. Karşılaştırmalara bakarken intelin base clocklarına bakmak lazım. Bu arada profil resminiz çok kötü

Çok iyi bir işlemci. Ryzen 5 3600 seçmekle çok iyi yapmışsınız. 2K veya 4K olmak şartıyla RTX2080'de besleyebiliyor. Yani fiyat/performans olarak en iyi işlemcilerden bir tanesi.

Küçük bir soru sormak istiyorum. 3600 için stok fan yeterli midir? OC yapmayacağım oyun ve standar kullanım ara sıra yazılım gibi işlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…