Arkadaşlar kendi bilgilerimle bir sistem topladım yayın-video amacı için. Fiyatı monitör dahil 9.000 TL'yi buldu şimdi sorum şu, bu sistemde gördüğünüz bir hata var mı? Sıvı soğutucu-kasa uyumu anakart-işlemci uyumu vb. veya önerebileceğiniz, şunu şunu yap diyeceğiniz bir tavsiyeniz var mı? Acil olarak bilgilendirirseniz sizin görüşlerinize göre yarın veya diğer gün alacağım bu sistemi?
Sizce Ryzen 7 2600 daha mı iyi olur bu sisteme?
Gigabyte aorus bellek neden? RGB'li olduğu için falan mı? Çünkü fiyatı bana biraz yüksek geldi, ben de corsair LPX var 3000 MHZ 510 TL'ye aldım. 16 GB total.
keşke sadece "çöp toplamışsınız." demek dışında bir tavsiyede bulunsanız. Sistem toplama,bilişim konusunda 0 bilgiye sahibim. 1 haftada ne kadar video varsa ne kadar forum varsa ne kadar makale varsa okudum anlamaya çalıştım ve elimden bu geldi. Evet çöptür doğrudur saygı duyarım fakat böyle boş bir yorum yapacağınıza "kardeşim şunu al, şunu yap" deseniz daha mantıklı olmaz mıydı?
Bakın yazımda"bu sistemde gördüğünüz bir hata var mı? ", "Sıvı soğutucu-kasa uyumu anakart-işlemci uyumu vb. veya önerebileceğiniz, şunu şunu yap diyeceğiniz bir tavsiyeniz var mı? "Demişim. Yani sizden bir tavsiye, öneri bekliyorum. Cahilliğimi maruz görün ama yorumunuz gerçekten saygısızca.
RAM'i 3200 MHz olduğu için tercih etmiş olabilir AMD işlemcide RAM frekansı performans diye biliyorum. Gayet iyi bir sistem hayırlı olsun alacak olursanız.
AMD R5 3600-SAPPHIRE RX5700 PULSE 8GB-GIGABYTE B450M-S2H-KINGSTON 480GB-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Kalan 3000₺'den 1300-1500₺ ile 144Hertz, 1MS bir monitör alabilirsiniz. Ondan da kalan 1500₺ ile eksik ekipmanınız varsa alabilirsiniz, iyi forumlar.
Ek olarak şunu da belirteyim, ön paneli mesh olmayan kasaları bir gram beğenmem maalesef bu sistemdeki mesh değil ve bu hazır sistemlerde(Vatan Bilgisayar için) içindekileri değiştiremiyorsunuz. Isınma problemi yaşayabilirsiniz o yüzden 500₺ kenara koyun sisteminiz ısınırsa CM kasa linki atarım onu alırsınız. Çok ısınacağını sanmam sadece bilgilendirme gibi düşünün, yan kapağı açarak 5-10 derece düşürme şansınız oluyor zaten.
Bence parçaları ayrı ayrı alın en uygun fiyatları bulun aceleniz de yoksa indirim kovalayın. Ben öyle yaptım rtx 2060 fiyatına 2060 Super aldım 2900’e. Belki siz de denk getirip o şekilde alabilirsiniz