Ryzen 5 3600 RX 5700XT sistem toplama

Hocam Gigabyte yerine Sapphire alsanız bence daha mutlu olursunuz. Şu ana kadar forumlarda Sapphire marka ekran kartının WattMan hatası alan bir insan görmedim. MSI Gaming X veya Gigabyte alıp siyah ekran hatası alan çok.

Hocam Gigabyte yerine Sapphire alsanız bence daha mutlu olursunuz. Şu ana kadar forumlarda Sapphire marka ekran kartının WattMan hatası alan bir insan görmedim. MSI Gaming X veya Gigabyte alıp siyah ekran hatası alan çok.

Hocam Sapphire'yi stoklarda bulamıyorum bir de 400 TL'lik bir fark var arada Sapphire'yle Gigabyte arasında.

Hocam size bir şey daha soracağım bazı kişiler RX 5700 XT için 750W pusu gerektiğini yazmış forumlarda özellikle MSI Gaming X modeli için. Fakat ben internetten Gigabyte RX 5700 XT modeline baktığım zaman önerilen PSU 600W gözüküyor bu sorun yaratır mı?

Hocam size çok fazla soru soruyorum kusura bakmayın
Yukarıda linkini attığım Corsair 650W PSU sharkondan iyi mi sizce? Sharkon yerine tercih edilebilir mi kaliteli midir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…