Başarılı Kurulum Ryzen 5 3600, RX 580 | OpenCore Catalina 10.15.4

Merhaba, öncelikle teşekkür ederim rehber için, rehber sayesinde kurulumu gerekleştirdim. Belki kuracak arkadaşlara yardımı olur diye karşılaştığım iki sorunu yazıyorum; birincisi boot sonrası siyah ekran sorunu (agdpmod=pikera ekleyerek çözdüm), diğeri de yükleme sonrası dil seçim menüsünün gelmemesi (AppleUsbKbDxe'yi UEFI > Drivers içerine ekleyerek çözdüm). Şu ana kadar her şey stabil, tekrar teşekkürler.

En kral yöntem bu galiba. Güncelleme bile yaptım, en son sürüm yüklü, Mac için güncel diyor.

Hocam ben bunu 120GB SSD, 3600X ve 2080S ile kursam problem olur mu sizce? MacOS'u hep merak etmişimdir

Aynı işlemci ve anakartı kullanıyoruz. 8GB'lık imajı da, 3GB'lık imajı da denedim. Kendim EFI oluşturdum ancak kurulumun 2. adımındaki çökmeleri geçemedim. EFI klasörünüzü yayınlar mısınız? Ek olarak BIOS'tan CBP ve PBO kapatılması elzem midir? Ek olarak halen eski BIOS'ta mısınız? Yenileri sorun mu çıkarıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…