Ryzen 5 3600 + RX5700 XT sistem toplama

İşlemciyi 3600, SSD'i A400 480GB yapınca 6.767 yapıyor. Gigabyte Radeon RX5700XT Gaming OC 8G modeli sorunsuz güzel modellerden diye hatırlıyorum. Ben Nitro+ modelinde kalmanızı öneririm ama 280 TL daha fiyat düşmek için seçilebilir. Veya düştüğünüz fiyat ile Ranker Cygnus seçilebilir (bunu öneririm).

Ekleme: +186TL ile RGB fanlı alınabiliyor. Fark 270TL civarıydı yeni farkettim.

Son düzenleme:
İşlemciyi 3600, SSD'i A400 480GB yapınca 6.767 yapıyor. Gigabyte Radeon RX 5700 XT Gaming OC 8G modeli sorunsuz güzel modellerden diye hatırlıyorum. Ben Nitro+ modelinde kalmanızı öneririm ama 280 TL daha fiyat düşmek için seçilebilir. Veya düştüğünüz fiyat ile ranker cygnus seçilebilir (bunu öneririm).

Ekleme: +186TL ile RGB fanlı alınabiliyor. Fark 270TL civarıydı yeni fark ettim.

Cygnus kasa, R5 3600, 1TB, HDD, Kingston, SSD ve Gigabyte ekran kartı ile 6900 tl oluyor 2 hafta önce 6350 falandı daha uygun bir yer yok mudur diye sormuştum her gün zam geliyor iyasaya 1250 tl bıraktığım mon.tör 1500tl olmuş sanırım tek çarem gaming gecesinde indirime girmesini beklemek geçen hafta indirime girdi ama işlemci 1 saniyede tükendi ( indirimin gözükmesi için sayfayı yeniledim işlemci tükenmişti ).

Cygnus kasa, R5 3600, 1TB, HDD, Kingston, SSD ve Gigabyte ekran kartı ile 6900 tl oluyor 2 hafta önce 6350 falandı daha uygun bir yer yok mudur diye sormuştum her gün zam geliyor iyasaya 1250 tl bıraktığım mon.tör 1500tl olmuş sanırım tek çarem gaming gecesinde indirime girmesini beklemek geçen hafta indirime girdi ama işlemci 1 saniyede tükendi ( indirimin gözükmesi için sayfayı yeniledim işlemci tükenmişti ).
Bende gaming gecesini bekliyorum 1 hafta önce daha uygundu bu hazır sistem cok arttı fiyatı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı