Ryzen 5 3600X ve RX5700 XT sistem toplama

Bütçe
12500 civarı
bende onu kursam olurmu
Hocam ben bir sorun yaşamadım. Forumda önerilen tavsiye edilen buydu başka arkadaşlar da denemiş onlar önerdi hatta. Ama size yaşamazsın da diyemem ne olacağı belli olmaz her kart bir değil sonuçta. Ama 1000 liralık farka değer mi derseniz bence hayır, yine de sizin tercihiniz. Ama dediğim gibi ben bir sorun yaşamıyorum temiz kurulum yaptım 19.9.2 ile

Hocam ben bir sorun yaşamadım. Forumda önerilen tavsiye edilen buydu başka arkadaşlar da denemiş onlar önerdi hatta. Ama size yaşamazsın da diyemem ne olacağı belli olmaz her kart bir değil sonuçta. Ama 1000 liralık farka değer mi derseniz bence hayır, yine de sizin tercihiniz. Ama dediğim gibi ben bir sorun yaşamıyorum temiz kurulum yaptım 19.9.2 ile
seçtiğim kasanın psusu 750w 80+. hergangibir silver, bronz ve ya gold gibi birşeye sahip değil sanırım sıkıntı olurmu.

Eski driverları yüklemek geçici bir çözüm. Başka bir hatada senden güncel driver istenecek :D ama yinede sen bilirsin ne diyim hayırlı olsun.
Güncel driverlar da sonsuza kadar sorunlu olmaz heralde. Nasılsa şuanki driverlar geçici sorunsa çözümler de geçici çözüm

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı