Ryzen 5 3600 sıcaklığı nasıl olmalı?

İşlemciyi çok yorucu şeyler yapmıyorum fakat iyi bir soğutucu alacağım ne önerirsiniz fazla iyi olmasına gerek yok fakat ömürlük olsun bozulmasın.

Ben normalde kalın sürerdim bu sefer biraz ince oldu o yüzden kafama takıldı bu arada yük altında 77'yi gördü.

Düşük bile geldi bana benim ki stok soğutucu ile 95 derece görüyordu ama onun termal macun yanmıştı hafif o da var.

@efkek ucuz olarak Snowman T6 Ultra öneriyorlar ama ömür konusunda bir şey diyemem. Malzeme kalitesi ve sessizlik konusunda uzun vadede çok iyi olmayabilir. Kaliteli hava soğutmalardan Arctic Freezer 34 eSports DUO var ona bir bakabilirsin. Daha da iyisi olsun dersen artık 1000 TL seviyesinde sıvı soğutmalar var onlar da değişiyor.

O zaman normal değil. Benim 3600 Antalya sıcağında stok soğutucu ve 9 aylık termal macun ile PUBG'de maksimum 65 gördü. Tabii silikon şansıda önemli. Size ısınan modellerden gelmiş olabilir.

Yaz olduğu için normal benim de 10400 kışın 30 derece şuanlarda 36-40.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…