Ryzen 5 3600 sıcaklığı nasıl olmalı?

@efkek yeterli. Termal macunun ince tabaka olması iyidir fotoğrafta güzel görünüyor. Stok fanıyla kullanıyorsun o derecelere çıkması çok normal. Bundan sonra yapacağın en iyi şey güçlü bir soğutucu almak olur.

İşlemciyi çok yorucu şeyler yapmıyorum fakat iyi bir soğutucu alacağım ne önerirsiniz fazla iyi olmasına gerek yok fakat ömürlük olsun bozulmasın.
 
@efkek ucuz olarak Snowman T6 Ultra öneriyorlar ama ömür konusunda bir şey diyemem. Malzeme kalitesi ve sessizlik konusunda uzun vadede çok iyi olmayabilir. Kaliteli hava soğutmalardan Arctic Freezer 34 eSports DUO var ona bir bakabilirsin. Daha da iyisi olsun dersen artık 1000 TL seviyesinde sıvı soğutmalar var onlar da değişiyor.
 
şuan izmir 40 derece fakat odada klima çalıştığı için oda 23 derece yani çokda mevsimle ilgisi yok dostum klima çalışmasa 55 olur herhalde zaten dediğim gibi dışarısı 40 derece oyüzden 50 nin altına düşmez klima çalışmasa

MC de chunkları fulleyip (58 chunk) full gaz öne doğru gittim işlemci 5 6 sanişye içinde 70 e çıktı 10 saniye içinde 78 i gördü ama 80 olmadı size sorum macun yeterli mi
O zaman normal değil. Benim 3600 Antalya sıcağında stok soğutucu ve 9 aylık termal macun ile PUBG'de maksimum 65 gördü. Tabii silikon şansıda önemli. Size ısınan modellerden gelmiş olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı