Ryzen 5 3600 sıcaklıkları nasıl olmalı?

Evet, muhtemelen değerlere etkisi olacaktır. Ancak gerek yok şahsen. Şuan ki değerleriniz çok yüksek seviyede değil. Tabii yine de test edip sonucu görebilirsiniz.
Peki şöyle yapsam nasıl olur? 4.4 GHz de Aida64 de 1.27 Voltaj ile 85 derece görüyorum oyunda ise 70 şimdi 85 yüksek değer ama stres testini nadiren sadece test için yaptığı varsayarsak 4.4 GHz de oyun için kullanabilir miyim?

Cooler Master H500 kasa, Arctic eSports Duo soğutucu ve yine Arctic MX-4 termal macun ile ; CPB açık minimum 4 GHz frekansta iken boşta 40 civarı, oynadığım ağır oyunlarda da ultra ayarlarda 65 dereceyi geçmedi. (Forza Horizon 4, RDR2 )

1.26V'da en ağır yükte 78 derece üstünü görmedim T6 fan ile birlikte. 1.13V'a göre stres testinde 80 derece bence biraz fazla. Termal macun olarak ne kullandınız ? Kasa içi sirkülasyon ne durumda ? Fanı tamamiyle oturttuğunuza emin misiniz ?

Bende 1.1v 4.2Ghz de kullanıyorum wraith prism soğutucu var yarim saat sonunda 80 81 dereceleri görüyör sizin 2. Dakikada 80 derece olmuş bu sürede bu sıcaklık normal değil termal macununu değiştirin oda olmazsa ya o.c den vazgeçeceksiniz yada yeni soğutucu alacaksınız

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı