Ryzen 5 3600 sıcaklıkları nasıl olmalı?

Bende 3300x var artic freezer 34 duo soğutucu ile 1.15+offset 0.1125 ile yüzde 50 fan hızında 73 74 dereceyi görüyorum aida 64 de siz nasıl 1.12 de 4.2 kullanıyorsunuz açılmaması lazım değil me ben 1.1 yapınca açılmamıştı 1.25 de mavi ekran verip kapanıyordu

Bende 1.1v 4.2Ghz de kullanıyorum wraith prism soğutucu var yarim saat sonunda 80 81 dereceleri görüyör sizin 2. Dakikada 80 derece olmuş bu sürede bu sıcaklık normal değil termal macununu değiştirin oda olmazsa ya o.c den vazgeçeceksiniz yada yeni soğutucu alacaksınız
Hocam sen nasıl 4.2 o voltaj da kullanıyorsun düşük değil mi bende 3300x var 42.50 ye 1.26da Stabil gördüm

RX580 R5 3600 kullanıyorum. GPU 55 derecede CPU 60 65 derece arasında sıcaklık. Biraz voltajı düşür işlemcide ekran karti MHz düşür sıcaklık sorunu kalmiyor.

Ben de aynı kasayı kullanıyordum. Hava akışı çok çok basarisiz bi kasa. Şuan zalman in ön tarafı tamamen ızgara arkada tek egzoz fanli bir kasasına geçtim. Bu kasam tek fanli olduğu halde 3600x işlemcim 8-9 derece daha serin çalışıyor. Thermaltake te öndeki 3 fan ne yazık ki rgb den başka bi işlevi yok.

Ben de aynı kasayı kullanıyordum. Hava akışı çok çok basarisiz bi kasa. Şuan zalman in ön tarafı tamamen ızgara arkada tek egzoz fanli bir kasasına geçtim. Bu kasam tek fanli olduğu halde 3600x işlemcim 8-9 derece daha serin çalışıyor. Thermaltake te öndeki 3 fan ne yazık ki rgb den başka bi işlevi yok.
Thermaltake i sattın mı? Sattıysan alıcısı çıktı mı? Satmadıysan da kasanın ön paneline matkapla delik açıp deneyebilirdin yeni kasa almak yerine belki düzelirdi hava akışı düzelmeseydi de yeni kasa alırdın zaten almışsın

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı