Ryzen 5 3600 Sistem Nasıldır?

İlk defa Tomahawk'dan memnun olmayan gördüm. BIOS ile ne sorun yaşadınız acaba?

Kasayı mesh alman daha iyi olur. Ayrı ayrı kasa + PSU alabilirsin ya da Corsair yine mesh sayılabilecek PSU'lu kasası var ona bakabilirsin.

Daha neler görürsünüz. Neredeyse yayınlanan her BIOS'u denedim sistemin istikrarlı çalışması için epey uğraştırdı. Ben genelde ASUS kullanırdım. En son topladığım sistemi MSI ağırlıklı topladım kaliteli bilinen marka diye. Benim talihsizliğim de olabilir tabii ama kendi deneyimimden yola çıkarak tavsiye etmedim. İyi akşamlar.

High Power 600W Eco 85+ Bronze Güç Kaynağı
daha fazla bütçeyi arttıramam kendi seçtiğim kasa sorun çıkartmaz bence

Daha neler görürsünüz. Neredeyse yayınlanan her BIOS'u denedim sistemin istikrarlı çalışması için epey uğraştırdı. Ben genelde ASUS kullanırdım. En son topladığım sistemi MSI ağırlıklı topladım kaliteli bilinen marka diye. Benim talihsizliğim de olabilir tabii ama kendi deneyimimden yola çıkarak tavsiye etmedim. İyi akşamlar.

Bende aynı anakartı kullanıyorum önce 2600X ile şimdi 3700X ile bir sorun yaşamadım ondan sormuştum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı