Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 11 Temmuz 2020 #11 Kesin bir cevap veremiyecegim ve fiyat farkı olduğu için tercihi size bıraktım.
O OldButCan Centipat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 70 12 Temmuz 2020 #12 Sylveon dedi: Kesin bir cevap veremiyecegim ve fiyat farkı olduğu için tercihi size bıraktım. Genişletmek için tıkla... Peki micro atx ve atx anakartlar arasında boyut farkı hariç neler farklı?
Sylveon dedi: Kesin bir cevap veremiyecegim ve fiyat farkı olduğu için tercihi size bıraktım. Genişletmek için tıkla... Peki micro atx ve atx anakartlar arasında boyut farkı hariç neler farklı?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 12 Temmuz 2020 #13 Giriş vb. farklar olabiliyor ama bu modeller alınabilir açıkçası bütçe varsa almışken B550 Tomahawk alınabilir tercih size kalmış.
Giriş vb. farklar olabiliyor ama bu modeller alınabilir açıkçası bütçe varsa almışken B550 Tomahawk alınabilir tercih size kalmış.