Ryzen 5 3600 Sistem Toplama

Bütçe
5500

OğulcanÖ.

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Pilot
Merhaba,

Acilen sistem toplamam lazım pilotaj öğrencisiyim güçlü simülasyon oyunu(PREPAR 3D)-(X-PLANE) vb. çalıştırabilecek ve akıcı bir şekilde oynatabilecek bir sistem istiyorum. 5500TL maximum bütçem var. Benim kendi kafama göre yapmış olduğum sistem şu şekildedir ;

İşlemci
Anakart
Ekran Kartı
Solid State Disk (SSD)
Bellek RAM
Kasa
PSU

Ben sistem toplama işinden bu kadar anlarım daha iyi anlayanlar lütfen yardımcı olsun. Windows 10 Pro var yani İşletim Sistemi eklemeyiniz.
Sistemde ekstra olarak hiçbirşey istemiyorum sizin önerileriniz varsa lütfen paylaşıp beni aydınlatın.

Özellikle M2 SSD istiyorum hızlı olsun siz onu ayarlarsınız zaten güveniyorum :) Şimdiden Teşekkür ederim.

Adsız.png

Kasanızın hava sirkülasyonu çok kötü olduğu için parçalar ısınır ve kapanarak işlemleriniz yarıda kalır önü mesh panel olan bir kasa alın önünde toz filteleri bulunsun mesela bu diğer parçalar gayet iyi
Sistemdeki güç kaynağı iyi değil ve Adata SU630 hem kronik sorunlu hemde yavaş bir SSD

Merhaba,

Acilen sistem toplamam lazım pilotaj öğrencisiyim güçlü simülasyon oyunu(PREPAR 3D)-(X-PLANE) vb. çalıştırabilecek ve akıcı bir şekilde oynatabilecek bir sistem istiyorum. 5500TL maximum bütçem var. Benim kendi kafama göre yapmış olduğum sistem şu şekildedir ;

İşlemci
Anakart
Ekran Kartı
Solid State Disk (SSD)
Bellek RAM
Kasa
PSU

Ben sistem toplama işinden bu kadar anlarım daha iyi anlayanlar lütfen yardımcı olsun. Windows 10 Pro var yani İşletim Sistemi eklemeyiniz.
Sistemde ekstra olarak hiçbirşey istemiyorum sizin önerileriniz varsa lütfen paylaşıp beni aydınlatın.

Özellikle M2 SSD istiyorum hızlı olsun siz onu ayarlarsınız zaten güveniyorum :) Şimdiden Teşekkür ederim.
Açıkcası 500w psu yetersiz kalır rx 590 gibi bir kart için onun için eve elektrik santrali kurmak lazım :)
İşlemciyi ryzen 5 3600 yapıp bir tanede m2 SSD eklerseniz şunu öneririm.

Kasanızın hava sirkülasyonu çok kötü olduğu için parçalar ısınır ve kapanarak işlemleriniz yarıda kalır önü mesh panel olan bir kasa alın önünde toz filteleri bulunsun mesela bu diğer parçalar gayet iyi

Sistemdeki güç kaynağı iyi değil ve Adata SU630 hem kronik sorunlu hemde yavaş bir SSD
Arkadaş zaten m2 SSD alacakmış adata SSD yi çıkarır.

Açıkcası 500w psu yetersiz kalır rx 590 gibi bir kart için onun için eve elektrik santrali kurmak lazım :)
İşlemciyi ryzen 5 3600 yapıp bir tanede m2 SSD eklerseniz şunu öneririm.

Adamın bütçesi 5000 iken bu dedikleriniz biraz zor değil mi?

Şuda olabilir. Şimdi o ekran kartı çok ısınır diyenler gelecek o yüzden söyleyeyim o beğenmediğiniz TUF serisi Battlefield 5 gibi bir oyunda en fazla 71 derece oluyor.
Dikkatli oku lütfen 5500 TL ;)
Şunuda atayım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5500e kadar esneyebilir bir bütçem vardır.

Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı