Anakart olarak B450M S2H tercihim olur.
Kasa + PSU kesinlikle değiştiririm. Kasa piyasasından haberim yok bu yüzden yorum yapmayacağım.
Ekipmanları elden geçireyim öncelikle.
O mouse yerine
Razer DeathAdder Essential Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu al. İkisini de denedim sensör, ergonomi, kablo, skatez bakımından Razer çok daha üstün.
O klavye yerine eğer Blue Switch sesi çekerim diyorsan
Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik bunu, çekemem dersen
Lenovo Legion K300 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu tercih et.
O monitör ne kadar bilmiyorum ama 4000 civarı bir fiyat etiketi bulunmakta. Onun yerine ise
https://www.hepsiburada.com/dell-s2...isplay-curved-gaming-monitor-pm-HBC000003SDYK bu arkadaşı tercih ederim açıkçası. Şu anda ise bunun 27" olan modelini kullanmaktayım memnunum bir sorununu da görmedim.
SSD'de sorun var denilmekte bu yüzden
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe daha uyguna bunu alırım açık konuşmak gerekiyorsa.
Tam bütçe verin ona göre daha sağlı bir sistem dizilebilir veya fırsat sistemlerinden güzel bir sistem bulunup tercih edilebilir.