Ryzen 5 3600 Sistem Yükseltme

Bütçe
4500-6500
Burada fiyat önemli en ucuz Gigabyte RTX 2060 SUPER WINDFORCE GV-N206SWF2-8GD 192 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 3650 TL 2060 Super. Şimdi 250 TL verirseniz 5700 XT alıyorsunuz hem de Sapphire Nitro+ modelini yani kartlar arasında dengesizlik var fiyat olarak. Burada seçimi siz yapacaksınız artılarını eksilerini değerlendirip. Ben o riske girdim 5700 XT aldım memnunum açıkçası ama siz alırsınız memnun olmazsınız o yüzden kararı iyi inceleyip vermeniz gerekiyor biz sadece fikirleri ve durumları size söyleyebiliriz. Ama 2060 Super'in en tepe modelinin 3300 TL olması lazım iken orta modellerinin bile 3650 TL'den satılması yani o kartın ederi o değil açıkçası.
Anlıyorum bu yeşil ekran siyah ekran problemi kurcalıyor kafamı kartı alıp Bi ton sorunla uğraşmak istemiyorum açıkçası bir de csgoda neden böyle bir fark oluşmuş olabilir UserBenchmark: AMD RX 5700-XT vs Nvidia RTX 2060S (Super)

Anlıyorum bu yeşil ekran siyah ekran problemi kurcalıyor kafamı kartı alıp bir ton sorunla uğraşmak istemiyorum açıkçası bir de CS:GO'da neden böyle bir fark oluşmuş olabilir UserBenchmark: AMD RX 5700-XT vs Nvidia RTX 2060S (Super)

O tip sitelerin karşılaştırılmasına çok güven olmuyor açıkçası forumda bile vardı bunun ile ilgili konular. Ama CS:GO için zaten işlemci daha ön plana çıkıyor.

Ben yeşil ekran sorunu hiç almadım şimdiye kadar ama nadirde olsa bilgisayar resetliyor kendini tabii bunu ekran kartından mı yapıyor yoksa başka bir durum mu var onu da bilemiyorum çok üstünde durmadım açıkçası. Ama ısınma sorunu kesinlikle olmuyor Nitro modeli için onu da söyleyebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı