Ryzen 5 3600 sisteme 5600 XT alınır mı?

Şimdi param varken ASUS ya da Radeon varken Sapphire neden Ali'yim ki? Sapphire'de çıkarsın, aynı özellikleri sunsun, onu da alayım. Hep geride kalıyor benim için Sapphire.

AMD için Asus da olup Sapphire de olmayan ne var ki. RGB gibi şeyler şeyler belki daha fazladır. Adamları AMD ekran kartına yatırım yapıyor diğerleri gibi bütün hepsine değil. Bu yüzden de AMD ile daha iyi ilişkileri var.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone'dan gerisi yalanla aynı muhabbet bu. Sapphire dediğin marka AMD'nin en yakın stratejik ortaklarından birisi, bir diğeri de PowerColor'dur. cahil adama laf anlatmak zor, bırakın Asus vergisi ödemeye devam etsinler. Asus'un sunduğu, Sapphire'in sunamadığı ne var diyorsun, cevap yok, veremezsin tabi :) Çünkü mantıksız konuşuyorsun, cümlenin içi boş.

O kadar para veriyorsan ve sözde marka seçiyorsan NVIDIA almanı öneririm. Nasılsa fiyat performans ürünü aramıyorsun.

Ben olsam bunu alır geçerdim, 5600XT için o kadar para verdikten sonra üstüne biraz daha veririm.

Rx 5600XT(asus rog stix) kullanıcısıyım SAKIN ALMA DOSTUM çok ciddi yazılım ve donanım sorunu var çözemiyolar sürekli ekran kartı sürücüsü çöktü hatası alıyoz bende servisle görüşüyorum hatta yollıycam para iadesi talebinde buluncam amd ekran kartı pişmanlıktır 1000tl fazla ver nvidia al derim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı