Ryzen 5 3600 sisteme güncelleme gerekli mi?

Polhamus

Kilopat
Herkese iyi sosyaller diliyorum, Gigabyte B450M S2H anakart kullanıyorum Ryzen 5 3600 ve RTX super 2070 ile birlikte, bu anakarta verdiğim paraya üzülüyorum açıkçası pek memnun değilim değiştirmeyi düşünüyorum, biraz da geleceğe yatırım yapmak amaçlı anakartımı değiştirmeli miyim? Değiştirmek istersem neler önerirsiniz? Görüş ve önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

Herkese iyi sosyaller diliyorum, Gigabyte B450M S2H anakart kullanıyorum Ryzen 5 3600 ve RTX super 2070 ile birlikte, bu anakarta verdiğim paraya üzülüyorum açıkçası pek memnun değilim değiştirmeyi düşünüyorum, biraz da geleceğe yatırım yapmak amaçlı anakartımı değiştirmeli miyim? Değiştirmek istersem neler önerirsiniz? Görüş ve önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
Anakartınız destekliyorsa işlemcinizi yükseltin bence.

Anakarttan neden memnun değilsiniz?
BİOS update almıyor, son sürüme yükseltince stabil çalışmıyor mesela
Argb için bağlantısı yok dönüştürücü aparatlardan lazım (kasayla geldi ama bu seferde kasanın düğmesi dışında kontrol edemiyorum)
Bağlantı sayısı yeterli gelmiyor
Genel olarak artık eskimiş olduğunu düşündüğüm bir kart ama sistemi aldığım zaman bütçem onu kaldırabildiği için aldım

Anakartınız destekliyorsa işlemcinizi yükseltin bence.
Amacım o anakartınız destekliyorsa kısmını elemek zaten, anakartın güncellemeye ihtiyacı olmadığını söylerse birisi işlemci yetersiz gelmeye başladığı zaman komple anakart ve işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorum ancak yine birisi mesela anakartı şuna yükseltip ileride şu işlemciyi alırsın gibi bi öneride bulunursa o daha mantıklı geliyor şuan için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı