Ryzen 5 3600 sistemi satıp 1050 Ti laptop almak

rukibamba

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Fildişi Sahili
Daha fazla  
Meslek
Network Sistem Mühendisi,Producer,DJ
Evet arkadaşlar sistemim ne kadar eder? Satıp laptopa geçmeye değer mi? Az üstüne koyabilirim.

Gigabyte B450 sh2.

AMD Ryzen 5 3600.

16 GB DDR4 3000MHz XPG RAM.

ASUS GTX 1050 Ti Phoenix.

Samsung 970 Pro 512 GB NVMe SSD.

EVGA 850W 80+Gold PSU.

SteelSeries Apex 3 klavye.

SteelSeries Aerox3 mouse.

SteelSeries Arctis 1 kulaklık.

ViewSonic 24inc 144Hz monitör.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle değmez. Ekran kartı dışında sistemin gayet iyi para eder.

Evet arkadaşlar sistemim ne kadar eder? Satıp laptopa geçmeye değer mi? Az üstüne koyabilirim.

Gigabyte B450 sh2.

AMD Ryzen 5 3600.

EVGA 850W 80+Gold PSU.

Hocam çok hayalpererest olmayalım lütfen bende satıp şöyle böyle yaparım dedimde 2. ele yönelim çok az.

Gigabyte B450 sh2.

AMD Ryzen 5 3600.

EVGA 850W 80+Gold PSU.

Hayatınızın hatası olur hocam, bence o elinizdeki az parayla ekran kartı yükseltin, taş gibi sisteminiz var maşallah, nazar değmesin.
Bir not olarak mobil ile PC sürümleri arasında büyük farklar var GPUlarda. Bunun da üstüne 1050ti gerçekten çok eski.

Hocam çok hayalpererest olmayalım lütfen bende satıp şöyle böyle yaparım dedimde 2. ele yönelim çok az.

Hayal prestlikden değil dostum ben Avrupa'dan alacağım laptopu zaten burada satıp. bir tek ekran kartım düşük sistemde ben ortalama ne eder diye düşündüm

Hayatınızın hatası olur hocam, bence o elinizdeki az parayla ekran kartı yükseltin, taş gibi sisteminiz var maşallah, nazar değmesin.

öylemi dersiniz bak kafamı karıştırdın peki önerin nedir ekran kartı için

Laptop zorunlu değilse biraz daha para biriktirip 3500TL bandına temiz RX 6600 bulup 3000'e pazarlik yapabilirsiniz.

Yani arada dışarıda lazım oluyor ama artık bildiğimiz üzere cebimizdeki telefonlarda birer telefon her işi hallediyoruz o zaman ekran kartı bakayım genelde herkes önerisini öyle yaptı ve sanırım doğru yol bu :) en mantıklısı.

Öyle mi dersiniz bak kafamı karıştırdın peki önerin nedir ekran kartı için
Hocam bence karıştırdığım iyi de oldu çünkü PSU kaliteli, RAM yüksek, anakart ortalama sizin bunun yerine alacağınız çöp gibi kullanılmış 90 senelik 1050tili laptoptan hayır gelmez.

Uzun zamandır(yaklaşık 4 sene) piyadaya bakmıyorum fakat o sisteme 3060 ve alternatifleri bile takılır bence.

@messinicocugu

Yani arada dışarıda lazım oluyor ama artık bildiğimiz üzere cebimizdeki telefonlarda birer telefon her işi hallediyoruz o zaman ekran kartı bakayım genelde herkes önerisini öyle yaptı ve sanırım doğru yol bu :) en mantıklısı.
Ekran kartı içina ayrı konu açın bence.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı