Ryzen 5 3600 ve GTX 1660 sistem nasıl?

Anakartı dediğin anakart ile değiştirdim OC yapmayı düşünmüyorum Technopat Sosyal'de bir konuda da okudum b serisi anakartlar dediğin gibi Ryzen 5'e daha uyumluymuş teşekkür ederim şu an senin önerdiğin anakart ile güzel bir sistem oldu mu? Monitör dahil bu arada.
Hala daha iyisi toplanabilir. Monitör dahil 8000 TL bütçeniz var değil mi? Ona göre İtopya üzerinden 8000 TL civarında bir sistem bakayım.

Bütçe belirtirsen daha iyi sistemler dizilebilir. Pek iyi değil maalesef bunlar.

Bütçe tam olarak net değil nedeni virüs olaylarından dolayı ortalama 6.5-8 k arası bir sistem iyi olacaktır. Tam olarak sıkıntı nerede anakartı Gigabyte B450 M 3600 MHz OC anakartını yaptım.

Bütçe tam olarak net değil nedeni virüs olaylarından dolayı ortalama 6.5-8 k arası bir sistem iyi olacaktır. Tam olarak sıkıntı nerede anakartı Gigabyte B450 M 3600 MHz OC anakartını yaptım.
Hocam örnek vermek gerekirse öyle bir bütçede GTX 1660 Super veya RX 5600 XT ekran kartları kullanılıyor. Durduk yere daha düşük performans alacaksınız o sistemde.

Hocam örnek vermek gerekirse öyle bir bütçede GTX 1660 Super veya RX 5600 XT ekran kartları kullanılıyor. Durduk yere daha düşük performans alacaksınız o sistemde.

Ekran kartını GTX 1660 Super yaptım dediğin gibi. Amacım birazda güncel oyunları oynamak. Xbox PC Game Pass çıkmış yaklaşık 190 tane oyun var onları oynamak istiyorum. Teşekkür ederim bence şu an güzel bir sistem oldu. Daha para harcamak da istemiyorum dediğim gibi. Klavye ve mouse da bozulma yolunda onlara ayırdım paramı.

Sistemi bu şekilde özelleştirin.
Screenshot_20200716_155322_com.android.chrome.jpg
Monitör olarakta bunu seçin. Şuan İtopya üzerinden alınabilecek en iyi sistemlerden biri budur. Ayrıca bütçeyi 8000 TL altında tuttum.

Kendim toplayamadım o zaman hazır sistem alayım dedim. Eastergamersı bayağı seviyorum onun hazır kasası var güzel bir tane onu seçtim. Sizce iyi midir ayrıca ekran kartını 1660 Super yapsam daha iyi performans vermez mi? Ayrıca Power Boost kasaların kalitesiz olduğunu okumuştum ne düşünüyorsunuz? :D

Ne düşünüyorsunuz toplamda monitör ile 7.662 TL oldu. Bu bilgisayarı mı alıyım şu an yaptığım bilgisayarın parçaların fotoğrafını koyuyorum :D sağ olun bu arada.

Dosya Ekleri

• pc.png
    pc.png
    18,1 KB · Görüntüleme: 29
Kendim toplayamadım o zaman hazır sistem alayım dedim. Eastergamersı bayağı seviyorum onun hazır kasası var güzel bir tane onu seçtim. Sizce iyi midir ayrıca ekran kartını 1660 Super yapsam daha iyi performans vermez mi? Ayrıca Power Boost kasaların kalitesiz olduğunu okumuştum ne düşünüyorsunuz? :D

Ne düşünüyorsunuz toplamda monitör ile 7.662 TL oldu. Bu bilgisayarı mı alıyım şu an yaptığım bilgisayarın parçaların fotoğrafını koyuyorum :D sağ olun bu arada.
Mesajı geç gördüm kusura bakmayın. Öncelikle evet Power Boost kazalardan uzak durulması gerekiyor. Onun yerine Corsair Spec Delta RGB alın.
Ayrıca seçtiğiniz sistemdeki SSD kronik sorunlu. Onun yerine XPG 256 GB SX6000 Pro alın. Depolama alanı düşüyor ama hızı ciddi anlamda artıyor. Ayrıca SSD sorunlarından konu açma ihtimaliniz azalır.
Onun dışında sistem güzel. Yaptığım tavsiye sonucu fiyatı arttırmak zorunda kalacaksınız. Ama daha kaliteli bir bilgisayar alacağınızı unutmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı