Ryzen 5 3600 ve GTX 1660 Super sistem alınır mı?

Bayım eklemiş olduğunuz anakart PCI Express 3.0 ekran kartı ise PCI Express 4.0, bu bir sorun teşkil etmez mi?

Çok teşekkür ederim, sağ olun. Açmış olduğum konulara mesaj yazıp destek olmaya çalıştınız hep, bunun için minnettarım. Elimden geldiğince araştırma yapıp paramın boşa gitmemesini sağlamaya çalışıyorum. Yıllardır çok kötü sistemlerde oyun oynamaya çalıştım ve artık üst seviye oyun oynayabileceğim bir sistem toplamaya karar verdim ve bunun için ne gerekirse yaparım.
Kasayı değiştirmemde bir sorun olmaz sanırım, çünkü içerisinde yeterinde fan yok ve bende bunu istemiyorum. RGB fanlı, pencereli, ATX bir kasa daha güzel olur.

İşlemcinin hakkını ver en az RTX 2060 al.

Kesinlikle öyle, muhtemelen önerilen Shappire marka ekran kartını alacağım.

Vatan Bilgisayar farkı. 😄

Benzer bir sistemi Hepsiburada sayfasında toplamaya çalışacağım ve maliyet biraz daha azalacak. 32 GB RAM'de kalmayı düşünüyorum, çünkü uzun ömürlü bir sistem olmasını istiyorum. M.2 SSD ise ilerde ekleyeceğim.
Onların dışında parça uyumluluğunda bir sorun var mı?
Mesela anakart ve işlemci uyumlu mu?

Nasıl yani?

Bu iki parçayı bir arada kullanan bilgisayarlar sorunsuz çalışıyor yani en azından ben öyle biliyorum. Yakın zamanda arkadaşım buna benzer bir sistem topladı.

Yok bir arada çalışır ama yani iyi olmaz bence.
@Sylvelon hocamızın önerisi gayet iyi.

Kasayı değiştirmemde bir sorun olmaz sanırım, çünkü içerisinde yeterinde fan yok ve bende bunu istemiyorum. RGB fanlı, pencereli, ATX bir kasa daha güzel olur.
Kasa zaten ATX 🙂

Bütçe artırabilirseniz en güzel P400A olur:

Veya daha uygun:
(RGB)

(ARGB)

Toplam 10.484 lira.

Son düzenleme:
Toplam 10.484 lira.

https://www.sinerji.gen.tr/amd-ryzen-5-3600-36-ghz-6-cekirdek-35mb-am4-7nm-islemci-pmu417089

Hocam işlemci yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı