Şu ana kadar temin ettiğim parçalar böyle. Ekran kartı, kasa önerileri istiyorum sizden. Ekran kartı 2060 modeli olacak. Şu an bütçemde kalan 3400TL civarı, şimdiden teşekkürler
Öncelikle önerilerin için çok teşekkürler. Dediğin gibi ray tracing değilde fps kasma mantıklı 2060 düşünüyorum. Ekran kartı modeli olarakta Zotac duymuştum ama pek güvenmiyorum MSİ marka bir 2060 daha iyi olmaz mı sizce MSİ düşünsek Ventus Xs ve Ventus var bunların arasında fark varmı acaba ya da daha farklı modelleremi yönelmeliyim dual ya da gaming tabi gaminge bütçem yetmeyecek. Kasa önerilerini listeme ekledim bunlardan birini alacağım. COOLER MASTER MasterBox MB511 600W Kırmızı Led Fan USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA bu kasa hakkında düşüncelerin nedir acaba ?
Şu ana kadar temin ettiğim parçalar böyle. Ekran kartı, kasa önerileri istiyorum sizden. Ekran kartı 2060 modeli olacak. Şu an bütçemde kalan 3400TL civarı, şimdiden teşekkürler
Buy ASUS TUF Gaming X3 AMD Radeon RX 5700 XT Overclocked 8G GDDR6 HDMI DisplayPort Gaming Graphics Card (TUF 3-RX5700XT-O8G-GAMING) with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!