Ryzen 5 3600 ve RTX 2070 sistem toplama

Vinnie Paul

Centipat
Yer
Tennessee
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu sistemde neler değişebilir veya değişmelidir? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    47,8 KB · Görüntüleme: 135
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şuanda AMD ekran kartları çıktıktan sonra piyasanın durumu hakkında pek bilgim yok lakin sistem güzel araştırma yap uygun fiyatlı ve güvenilir bir yerden almaya çalış. Bende daha yeni 5.000 TL ye sistem topladım.2 hafta önce

Bu sisteme 5400 RPM HDD almak hiç de akıl karı değil, ayrıca WD Blue'dan daha kaliteli HDD'ler var. SSD yok ve kasa da kalitesiz. Bu denli bir bütçeyle sistem topluyorsanız söylediklerimi göz ardı etmemelisiniz.
5 sene oldu donanım takip etmeyeli, o zaman da hep Caviar Blue alınıyordu. SSD almayı mantıksız buluyorum, biraz sabit fikirliyim. İtopya'dan topladım bu nasıl olmuş?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    49,2 KB · Görüntüleme: 107
SSD değil artık HDD almak mantıksız, devir değişti. SSD alıp oyunları ve Windows'u kurduğunuzda azımsanamayacak bir performans üstünlüğü sağlıyorsunuz. Bu kadar performanslı bir sistem topluyorsanız SSD şart.
Ben SSD'yi sadece boot yaparken veya oyunlarda loading screenlerde işe yarıyor sanıyordum, oyun içinde FPS'e katkısı var mı yani?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı