Ryzen 5 3600 ve RTX 2080 Super sistem toplama

Bunlar Ryzen serisi için özel ramler mi? PSU için ne önerirsin hocam 650W yeterli olur mu ?

RYZEN için özel demeyelim ama ryzen ile en verimli çalışan ramler, zaten üstünde de yazar aldığınızda görürsünüz. Bundan başka bir şeye bakmayın hiç derim.
PSU olarak 650w yeter muhtemelen ama ben 750 almanızı tavsiye ederim,

Monitorde 27" ve IPS olmasına bakıyorum. Bulursam gsync düşünüyorum. Freesync alırsam bu karta ayıp olmaz mı 😃

Aynen hocam. Ram olarak tavsiyen var mıdır ? Gskill ripjaws 3600 mhz cs 16 düşündüm tam verim alır mıyım bundan.
Ben 2080 ile freesync kullanıyorum, hiç ayıp olmuyor. Kırılma vs. olmadan çok verimli çalışıyor.
Hatta Gsync uyum modunu özellikle açmıyorum. O zaman sıkıntı yaşıyorum.

RAM olarak aklınızda olması gereken en önemli şey RAM in B-Die modül kullanması.
B-die olsun isterse 3200 olsun. Muhteşem overclock potansiyeli var.
Yüksek voltajlarda sorunsuz çalışır.
Bütçe ayırırsanız 3600 cl 15 lerden bulmaya çalışın. 3200 cl14 de olur.
Ben 4133 cl 19 u, 4133 cl16 olarak çalıştırıyorum mesela.
B-Die Finder
burdan B-die kontrolü yapabilirsiniz.

Ben 2080 ile freesync kullanıyorum, hiç ayıp olmuyor. Kırılma vs. olmadan çok verimli çalışıyor.
Hatta Gsync uyum modunu özellikle açmıyorum. O zaman sıkıntı yaşıyorum.

RAM olarak aklınızda olması gereken en önemli şey RAM in B-Die modül kullanması.
B-die olsun isterse 3200 olsun. Muhteşem overclock potansiyeli var.
Yüksek voltajlarda sorunsuz çalışır.
Bütçe ayırırsanız 3600 cl 15 lerden bulmaya çalışın. 3200 cl14 de olur.
Ben 4133 cl 19 u, 4133 cl16 olarak çalıştırıyorum mesela.
B-Die Finder
burdan B-die kontrolü yapabilirsiniz.

attığım ram'ler tam olarak arkadaş açıklamış işte :) attığım ramleri alabilirsin CL15 bulmak sanırım biraz zor bu arada

İmzamdaki gibi bir sistem toplayabilirsin geçen hafta topladım 7 küsür tuttu toplamda. 5700XT GAMİNG X ve Ryzen 5 3600 - MSIb450 gaming plus max
Dengeleme yaptığımda istediğim parçaları alamıyorum. 5700 xt yi çok düşündüm fakat riske girmek istemiyorum açıkçası. İlerde upgrade olayına girersem anakart + işlemciyi yapabilirim yada sadece işlemci bile yeterli olabilir. Ram ve ekran kartını iyi almak istiyorum işlemci 3600 fazlasına gerek yok diye düşünüyorum.

Monitorde 27" ve IPS olmasına bakıyorum. Bulursam gsync düşünüyorum. Freesync alırsam bu karta ayıp olmaz mı 😃

Aynen hocam. Ram olarak tavsiyen var mıdır ? Gskill ripjaws 3600 mhz cs 16 düşündüm tam verim alır mıyım bundan.
5700XT Seni riske atmaz özellikle MSI in son çıkardığı Gaming X serisi veya Shappire nin son nitro serisi ikiside başarılı MSI modelini aldım hafta sonu kuracağım sistemi her şey hazır hayırlısı olsun senin için de

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı