Ryzen 5 3600 ve RX 5700 XT sistem nasıldır?

B450M PRO4 alınabilir anakart olarak.
Ya da OC yapmayacaksanız A520leri bekleyebilirsiniz.
Son bir öneri 3000 serisi 1 Eylül'de çıkıyor. Sizin bütçeye de galiba RTX 3060 falan alınır. Yani isterseniz 3000 serisi de beklenebilir.
Önerdiğim ürün:

Overclock ile çok işimiz olacağını sanmıyorum. 3000 serisi Nvidia kartlar beklenebilir o zaman dediğiniz gibi. Sistem öneriniz için ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak, OEM ürünlerde indirimlerin belirli bir tarih aralıkları oluyor mu yoksa tamamen rastgele mi yapılıyor? İndirim kovalamam kur artışı karşısında bana avantaj mı olur yoksa masrafım mı artar?

Yani belli zamanları oluyordur da ben bilmiyorum. Ama sadece belli zamanlarda değil rastgele olanlarda var. Benim bildiğim belirli zamanlarda olan tek indirim kara cuma. Galiba indirimlern en büyüğü. Kasım ayında olur her sene. Onun dışında bayram seyran okul bitişi falan o zamanlar oluyor. Daha bir sürü vardır siz bir bakın isterseniz.

Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yardımcı olduğun için. O zaman en iyisi yeni nesil kartları bekleyip indirimde yakaladığımız parçaları almak olacak.

Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yardımcı olduğun için. O zaman en iyisi yeni nesil kartları bekleyip indirimde yakaladığımız parçaları almak olacak.

Bence de. Şimdiden hayırlı olsun sistem. İyi akşamlar, iyi oyunlar, iyi sosyaller.

Şu an 3600 ve 5700xt sistem kullanıyorum. Canavar gibi sistem. Ekran kartı da fiyat performans olarak 2070'den iyi. Ancak size tavsiyem 2070 almanız yönünde. AMD bu sürücü işini becerene kadar uzak durun.

Şu an 3600 ve 5700xt sistem kullanıyorum. Canavar gibi sistem. Ekran kartı da fiyat performans olarak 2070'den iyi. Ancak size tavsiyem 2070 almanız yönünde. AMD bu sürücü işini becerene kadar uzak durun.
Günlük kullanım ve oyunlarda alınan keyfi baltalayacak kadar ciddi sürücü sorunları oluyor mu gerçekten? Çıkışından beri vardı galiba bu sürücü sorunları ama hiç mi gelişme olmadı bu konuda?

Şahsen ben biraz şanslıyım o konuda ekran kartım her hangi bir sıkıntı çıkarmadı, ancak genel kullanıcı yorumları o yönde. Bu yüzden böyle söyledim. Bir iki defa Wattman hatası almışlığım vardır onun dışında en azından bana bir problem çıkarmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…