Ryzen 5 3600 ve RX 5700 XT sistem nasıldır?

Şahsen ben biraz şanslıyım o konuda ekran kartım her hangi bir sıkıntı çıkarmadı, ancak genel kullanıcı yorumları o yönde. Bu yüzden böyle söyledim. Bir iki defa Wattman hatası almışlığım vardır onun dışında en azından bana bir problem çıkarmadı.
O fiyatları verdikten sonra da insan bu gibi sorunlarla karşılaşmak istemez doğal olarak. 2070S'e yönelebiliriz o zaman ya da yeni nesil Nvidia kartları bekleyebiliriz yukarıda da yazdığımız gibi.

@gleran sistem çok güzel duruyor 2070S ile ancak dediğim gibi 9000₺ limit olarak aşabildiğimiz en uç nokta şu an. Denk performanslarda fiyatı düşürebilirsek çok güzel olur bizim için. :)

Pc Toplama Sihirbazı
Şu şekilde performanstan kırpmadan bir sistem alınabilir ama biraz dengesiz. 2060S'e yönelirseniz kalite, performans odaklı bir sistem yapılabilir.
Bu sistem de fena durmuyor. 2070S ya da 5700XT'nin altına inmek istemiyordum ama 2060S'in performansı iyi gibi duruyor da fiyat olarak 5700XT ile aynı fiyattalar galiba. Benim ilk topladığım sisteme yakın bir fiyat çıkacak değil mi yine?

Bu sistem de fena durmuyor. 2070S ya da 5700XT'nin altına inmek istemiyordum ama 2060S'in performansı iyi gibi duruyor da fiyat olarak 5700XT ile aynı fiyattalar galiba. Benim ilk topladığım sisteme yakın bir fiyat çıkacak değil mi yine?
Evet benzer fiyat çıkar. Parça kalitesi yükselmiş olur.

Ayrı sitelerden mi tek yerden mi?
Tek yer olması daha iyi olur bizim için. Sistem benim elime hiç geçmeden doğrudan arkadaşıma gidecek. Bu konularda da yeterli bilgisi ve ilgisi yok. Toplama işini de işini düzgün yapıp yapmayacağından emin olmadığımız bir yere bıraksın istemiyorum. Ama siz fiyat olarak arada ciddi bir fark olacak diyorsanız mecbur ayrı ayrı alınacak. :)

Elinize, emeğinize sağlık. Bu sistem güzel görünüyor. PSU konusunda MWE modelini bilmiyorum da aşağıda linkini paylaştığım PSU ile değiştirmeme değer mi aradaki 45₺?
High Power 600W Performance GD 80+ Gold
Bir sorum daha olacak. DLSS 2.0 bahsedildiği kadar işlevsel mi gerçekten? Bu kartı alacaksak bundan rahat rahat faydalanabileceğiz değil mi?

Evet PSU değiştirmenize değer 80+Gold sertifikalı kaliteli bir PSU attığınız ben bütçeyi zorlamamak adına ucuz koymaya çalıştım, DLSS 2.0 güzel bir teknoloji bence. RTX 2060S ile 1080P Ultra'da RTX-DLSS 2.0 ile tatmin edici FPS'ler alırsınız. Attığım kart 3 fanlı Gaming OC Edition soğutması kuvvetli RTX ve DLSS 2.0'ı serin bir şekilde kullanabilirsiniz. Alternatif kart olarak MSI 2060S Ventus GP OC bakabilirsiniz ama 2 fanlı ve soğutması biraz daha zayıf.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı