Ryzen 5 3600 ve RX 5700 XT sistem toplama

mr1109

Kilopat
Daha fazla  
Ekran Kartı, işlemci, RAM ve HDD'yi henüz almadım, ekran kartı ve işlemcinin biraz ucuzlamasını bekliyorum tabii ucuzlarsa, ucuzlamazsa yapacak bir şey yok bu fiyattan alacağım. Sizce nasıl bu sistem? Tek sıkıntım monitöre para kalmadı, laptop'a HDMI ile bağlayıp bir monitör alana kadar bununla idare edeceğim :D
Hocam bence şahsi görüşüm RX5700 XT Nitro+ alacağınıza RTX' li bir sistem almanızı tavsiye ederim. Diğerleri iyi gibi hocam.

Ekran Kartı, işlemci, RAM ve HDD'yi henüz almadım, ekran kartı ve işlemcinin biraz ucuzlamasını bekliyorum tabii ucuzlarsa, ucuzlamazsa yapacak bir şey yok bu fiyattan alacağım. Sizce nasıl bu sistem? Tek sıkıntım monitöre para kalmadı, laptop'a HDMI ile bağlayıp bir monitör alana kadar bununla idare edeceğim :D
Ryzen bir sistem kuracaksanız eğer dual channel yani cift kanal bellekten yararlanmanız lazım çünkü performansı ciddi şekilde etkiliyor yani Ram bölümünüzü 8+8 olarak kullanmanızı tavsiye edebilirim. Sisteminiz güzeldir herhangi bir uyumsuzlukda gözükmüyor. Güle güle kullanın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı