T TUOR Hectopat Katılım 4 Eylül 2019 Mesajlar 37 31 Ekim 2019 #31 Bu sıkıntıları yazılı halde anlatarak tüketici haklarına başvurdum sizce para iadesi kararı çıkar mı ? Karttaki sıkıntıları göstermek için videolar hazırladım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu sıkıntıları yazılı halde anlatarak tüketici haklarına başvurdum sizce para iadesi kararı çıkar mı ? Karttaki sıkıntıları göstermek için videolar hazırladım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et