Ryzen 5 3600 vs 3600X

En D.

0.950 ile de aldim 4.2GHz degerini de korkuttu biraz. AMD'nin aciklamasiyla birlikte kullanacagim.

Ekran kartınız Rx 550 ne gerek var ki 3600x'e bu kartı Fx serisi bile çok rahat besliyorken 3600x neden ? ileride ekran kartımı değiştiririm diyorsanız ileride bu işlemcide eskiyecektir. 1600 Af çok çok rahat yeter

Arada çok yüksek bir performans farkı olmasa da gene de x biraz daha iyi aradaki fiyat farkı rahatsız etmeyecekse x almak daha mantıklı frekans değerleri daha yüksek oc yapacaksan çok yük gerektiren oyunlarda kasanın kapağı kapalıyken stock soğutucu yeterli soğutma yapmıyor bilgin olsun oc yapmayacaksan stock soğutucu ne kadar yüklenirsen yüklen çok rahat soğutuyor.

Hocam teknolojinin hızına yetişilmiyor sonu yok bu işin siz kendi bütçeniz ve oynayacağınız oyunlara göre bir seçim yapın şimdi 3600X alsanız XT'ler geliyor Ryzen 4000 geliyor 10.nesil ve 11.nesil geliyor bütçe var ise her zaman en iyisi daha iyidir.

Açtığın her konuya yazdıktan sonra içimde gidip 3300X'i geri alacakmışsın gibi bir his var. Bakalım bir sonraki konun nasıl olacak
4/8 olmasa çok güzel bir işlemci. Onu yazmanın sebebi hep ekran kartına yorum geliyor. Ben de yazmaktan bıktım artık.

3600+soğutma alın sebebi de 3600X'in stok fanı daha kaliteli olsa da TDP'si de daha yüksek 3600'den. Hemen hemen aynı şeye çıkıyor yani. 3600+soğutma ile çok rahat overclock yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…