Darboğaz yediğinizi ssnmıyorum şu an o yüzden bence değmez.İşlemci: Ryzen 5 3600
Ekran kartı: RX6600
Anakart: B450-S2H
Değiştirilmeli mi? Oyunlarda FPS artışı yaşar mıyım?
Dostum, bakış açın doğru fakat fiyatlar hiçbir zaman düşüş eğilimine geçmiyor. Eğer dediğin gibi olsaydı ben de şuan 3. nesil Ryzen kullanıyor olurdumHayır değiştirmemelisin çünkü fiyatlar hala yüksek. Satın alacak paraya sahipsen ve dolarda kalıyorsa yeni nesil işlemciler çıktığında öncekilerin fiyatları azalacak bu fırsatı kollayıp o zaman daha ucuza alabilirsin.
Dedikleriniz kısmen doğru. Örneğin GPU piyasası gibi fakat CPU'larda hiç düşüş yaşanmadı, muhtemelen yaşanmayacaktaBunun sebebi para basmış olmamız ve paramızın daha da değer kaybetmesi ayrıca dediğim durum 2. elde de geçerli evet fiyatlar yükseliyor fakat aynı zamanda da düşüş yaşanıyor. Özetle hali hazırda bekleyen birikimi varsa ve dövizdeyse kaybedecek bir şeyi de yoktur.
Bu mantıklı ama mantıksız. Sıfır PC için mantıklı, tekrardan anakart + Intel sistem yapmak mantıksız çünkü Intel'de anakartlar epey pahalı. Yoksa 12400F iyi bir işlemci.Dedikleriniz kısmen doğru. Örneğin GPU piyasası gibi fakat CPU'larda hiç düşüş yaşanmadı, muhtemelen yaşanmayacakta
Arkadaşa tavsiyem eğer uzun süre daha değişmeyi düşünmüyorsa hemen alması veya eldekini satıp 12. nesil İntel platformuna geçmesi olacaktır (Ben gayet memnunum).
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.