Alex de Souza Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 1.209 Makaleler 1 Çözümler 4 12 Kasım 2019 #31 LeFeyn dedi: Sadece CPU'yu dikkate almak daha mantıklı olur mu? Çekirdek kullanımlarından ziyade genel kullanımı mı göz önünde bulundur malıyım? Birde 1.çekirdeğin bu kadar kullanımı normal mi? Genişletmek için tıkla... Genel olarak CPU kullanıma bakman lazım, çekirdek kullanımları her işlemcinin farklıdır.
LeFeyn dedi: Sadece CPU'yu dikkate almak daha mantıklı olur mu? Çekirdek kullanımlarından ziyade genel kullanımı mı göz önünde bulundur malıyım? Birde 1.çekirdeğin bu kadar kullanımı normal mi? Genişletmek için tıkla... Genel olarak CPU kullanıma bakman lazım, çekirdek kullanımları her işlemcinin farklıdır.
LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.373 Çözümler 19 12 Kasım 2019 #32 Alex de Souza dedi: Genel olarak CPU kullanıma bakman lazım, çekirdek kullanımları her işlemcinin farklıdır. Genişletmek için tıkla... Anladım dostum, çok teşekkür ederim. Ben sadece CPU1'e bakarak tedirgin olmuşum. Tekrar teşekkürler.
Alex de Souza dedi: Genel olarak CPU kullanıma bakman lazım, çekirdek kullanımları her işlemcinin farklıdır. Genişletmek için tıkla... Anladım dostum, çok teşekkür ederim. Ben sadece CPU1'e bakarak tedirgin olmuşum. Tekrar teşekkürler.