Çoklu kullanımda durum böyle;
Son düzenleme:
Evet Dengelide duruyor dostum. Umarım normaldir işlemci biraz acemiliğime geldi, sağlıklı değiştirdim mi değiştirmedim mi bilemiyorum. Bu nedenle tereddütteyim ama R5 2600 ile bu kadar yüksek kullanımlar görmeyince de kafama takıldı.Şimdi normal işte ama yine de Güç Seçeneği ayarını öğrenmek istiyorum, Dengeli de mi ?
Evet Dengelide duruyor dostum. Umarım normaldir işlemci biraz acemiliğime geldi, sağlıklı değiştirdim mi değiştirmedim mi bilemiyorum. Bu nedenle tereddütteyim ama R5 2600 ile bu kadar yüksek kullanımlar görmeyince de kafama takıldı.
Umarım normaldir, bilmiyorum. Hala tedirginim.
Dostum sormak istediğim bir durum var. Bu gösterge seçeneklerinde CPU1-2-3... vs den sonra birde sadece CPU var. Bu genel kullanım vs mi oluyor? Nedir bunun olayı?FPS'si sadece ekran kartı vermiyor, FPS arttıkça işlemciye binen yük de artıyor. Güç seçeneğini; Yüksek Performans olarak ayarladığınız da değeleri bir daha kontrol edin.
Dostum sormak istediğim bir durum var. Bu gösterge seçeneklerinde CPU1-2-3... vs den sonra birde sadece CPU var. Bu genel kullanım vs mi oluyor? Nedir bunun olayı?
Sadece CPU'yu dikkate almak daha mantıklı olur mu? Çekirdek kullanımlarından ziyade genel kullanımı mı göz önünde bulundur malıyım? Birde 1.çekirdeğin bu kadar kullanımı normal mi? Yardımcı olursan sevinirim. İşlemciyi kendim taktığım için hata yaptım mı diye merak ediyorum.Evet, CPU yazan kısım genel kullanım, numaralandırılmış olanlar çekirdek kullanımları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.