seth2012 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 286 Çözümler 1 20 Ocak 2024 #21 Tugay475 dedi: Eline emeğine sağlık sağlıklı şekilde işlemcimin sınırlarını öğrendim.Çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... İşinize yaramasına sevindim. İnşallah silikon konusunda da benden şanslı çıkmışsınızdır.
Tugay475 dedi: Eline emeğine sağlık sağlıklı şekilde işlemcimin sınırlarını öğrendim.Çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... İşinize yaramasına sevindim. İnşallah silikon konusunda da benden şanslı çıkmışsınızdır.
Tugay475 Megapat Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #22 seth2012 dedi: İşinize yaramasına sevindim. İnşallah silikon konusunda da benden şanslı çıkmışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Daha kötü silikon kalitesinde işlemcim şansıma bronze çıktı çok yüksek değere çikamiyor. Üzüldum ama elden bir şey gelmiyor.
seth2012 dedi: İşinize yaramasına sevindim. İnşallah silikon konusunda da benden şanslı çıkmışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Daha kötü silikon kalitesinde işlemcim şansıma bronze çıktı çok yüksek değere çikamiyor. Üzüldum ama elden bir şey gelmiyor.