Ryzen 5 3600X overclock yapmak

B450-E almak yerine Prime X570-P alırsınız çok daha iyi olur aynı şekilde ekran kartına biraz eklenirse RTX 2070 Super alınır.

Sistem için bütçe nedir?

Usta düşündüğüm 8000 TL ama ilk paylaştığım sistem 10000 TL buluyor monitörsüz. X570 kartlar pahalı olduğundan B450 kartlara yöneldim. Aynı şekilde 5700 XT daha uygun gibi. O zaman anakart ve ekran kartını değiştiriyorum.

Ön taraftan destekliyor.

Ön tarafa nasıl takılacak. Önde 3 adet RGB fan mevcut. Ben üst tarafı kastettim.

Ön tarafa nasıl takılacak. Önde 3 adet RGB fan mevcut. Ben üst tarafı kastettim.
[/QUOTE]
O fanları çıkarıp üstüne ekliyor veya kendi fanlarını takıyorsunuz.
Üste takılan kasalar istiyorsanız, daha büyük kasalara bakmanız lazım.

Ya arkadaşlar kızmayın ama tekrar tekrar soruyorum, çünkü 750 lira vereceğim beni mazur görün. Kesin, OC yapmasam bile 3600X stok fan yetersiz geldiği noktalar var mı?

Ya arkadaşlar kızmayın ama tekrar tekrar soruyorum, çünkü 750 lira vereceğim beni mazur görün. Kesin, OC yapmasam bile 3600X stok fan yetersiz geldiği noktalar var mı?

Dostum şöyle söyleyim sana bende Ryzen 5 2600 var bunun stok fanı 3600X'le aynı 3600X çok güçlü bir işlemci haliyle o fan yetersiz kalıyor ben bile stok fan yerine Wraith Prism modelini taktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…