Ryzen 5 3600X RTX 2060 sistem toplama

Bütçe
9,000₺ max.
O da güzel bir işlemci, en iyisi size Sinerji gibi bir siteden sistem önermek, kendileri birleştiriyor hem de. Bir göz atayım.
Şimdi hocam şöyle bir şey var ben itopyada hazırın üstüne fiyat kurunca aynı sistemin tamamını bir toplama sihirbazında yaptığımdan daha ucuza geliyor

Boşa dil döktüm galiba. Ryzen 5 3600x daha iyi bir seçim o SSD ne öyle 3 tane raid yapmak oyun için gereksiz olur. Hayla da diyorum oyun sistemi için 32 GB bellek fazla. %98 oyun 16 GB ramın tamamını bile kullanmıyor.
Ama ben zaten aldığım sistemde yıl geçtikçe değişiklikler yapacağım başta yüksek ihtimalle işlemcim olmak üzere oradaki mali yükün üstüne bir de gelecekteki RAM parasını eklemektense 3600Mhz bir bellek hızından bahsettiğimiz bir RAM almak bence gayet avantajlı hem sonuçta eksik almıyorum ki fazla alıyorum bir zararı olmaz

İlginç açıkçası, internetteki yorumları da çok iyi halbuki. Size bence denk gelmiş olabilir.
SU650 240 GB SSD kullandım, yazma hızı düştü, ömrü azaldı. Şu an sistemimde S6000 PRO var, onda da bilgisayar ara ara görmüyor, en son windows yüklüydü içinde, yazma hızı onda da çakıldı ve sistem HDD'den beter kasıyordu. 860 EVO kullanıyordum sistemimde, ona Windows yükledim.

Samsung en iyisi zaten. SU6XX serisinin kronik sorunları var.

O da güzel bir işlemci, en iyisi size Sinerji gibi bir siteden sistem önermek, kendileri birleştiriyor hem de. Bir göz atayım.
Üstte dediğimi az önce tekrar denedim ve evet yani aynı sitenin toplama sihirbazı hazırın üstüne kurulandan pahalı
Hocam benim ssd kullanacağım ssd samsung un 500GB 3500MB OKUMA 3000MB YAZMA HIZI VAR NASIL
Ve bir de sizce 4 RAM slotlu anakart mantıklı mı yoksa 2 yeter mi çünkü 1-3 kurulumu falan var ya 4 slotluda

@Mehmet Ö. Benim önerdiğim sistemi alacaksanız anakart için şunu alın:
PC kurulumunu dert etmeyin çok, en kolay işlerden biridir. Birkaç video izlersiniz olmadı, kolayca halledersiniz. Anakart mevzusu için ise 4 slotlu olması daha iyi. En azından bu bütçeli bir sistem için.

Hocam sinerji bilgisayardan öneriyorsunuz hep ben bir o siteyi inceleyeyim başka türlü olmayacak bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…