Sorunsuz kullandığım bilgisayarımda taşındıktan sonra açtığımda başlangıç onarma yapılamıyor hatasıyla karşılaştım. "C:/Windows/System32/logfiles/Srt/SrtTRail.txt" detayı vardı. İnternetteki çözümleri denedim ama başarısız oldu. USB üzerinden temiz kurulumlu bir format attım. Driver Booster'dan Driver güncellemelerimi yaptım, oyun falan yükledim sıkıntı yoktu. Sonrasında bir restart atınca öncesinde 20 saniyede açılan bilgisayar 5 dakika hatta 10 dakikada açılmaya başladı, bazen açılmadı bile. Bir seferinde ilk seferki başlangıç onarma hatasının aynısını verdi. BIOS güncel ve ayarlarım öncekinin aynısı. Sadece Boot kısmında önceden sadece SSD'nin adı yazardı şimdi yanında Windows Boot Manager ile birlikte yazıyor.
Pro bir kullanıcı değilim formattan sonra bir şeyleri eksik yapmış olabilirim. Ya da taşınma esnasında donanımsal bir şey mi oldu? Emin değilim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Sistem:
ASRock B450M PRO4.
Ryzen 5 3600X.
Galax 2060 Super.
Adata DDR4 16 GB(2x8GB) 3200MHz XPG.
Adata XPG Spectrix S40G RGB 512 GB 3500/1900MB/s NVMe.
Aerocool Aero One Eclipse cam yan panel 4x12cm.
High Power 650W 80+ Bronze element Smart.
Pro bir kullanıcı değilim formattan sonra bir şeyleri eksik yapmış olabilirim. Ya da taşınma esnasında donanımsal bir şey mi oldu? Emin değilim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Sistem:
ASRock B450M PRO4.
Ryzen 5 3600X.
Galax 2060 Super.
Adata DDR4 16 GB(2x8GB) 3200MHz XPG.
Adata XPG Spectrix S40G RGB 512 GB 3500/1900MB/s NVMe.
Aerocool Aero One Eclipse cam yan panel 4x12cm.
High Power 650W 80+ Bronze element Smart.
Son düzenleyen: Moderatör: