Ryzen 5 3600X sistem yükseltme

Ramanda

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba elimde 3 senelik bir sistem var SSD ve RAM eklemeyi düşünüyorum sisteme göre öneri sağlarsanız sevinirim.

Anakart model: ASUS TUF B450M-PRO Gaming.
4400MHz(OC) DDR4 soket AM4 RGB M.2 mATX anakart.
Ryzen 5 3600X.
RX 5600XT.
XPG 16 GB 3000 MHz Dual.

Ayrıca ikinci SSD'yi M.2 olarak almak istiyorum ikinci bir M.2 yuvası var mıdır?

Arkadaşlar merhaba elimde 3 senelik bir sistem var SSD ve RAM eklemeyi düşünüyorum sisteme göre öneri sağlarsanız sevinirim.

Ryzen 5 3600X.
RX 5600XT.
XPG 16 GB 3000 MHz Dual.

Ayrıca ikinci SSD'yi M.2 olarak almak istiyorum ikinci bir M.2 yuvası var mıdır?

Bütçe nedir? Bu arada ikinci M.2 yuvası bulunuyor.

Hocam çıkabildiğim kadar çıkmayı düşünüyorum. Bir de şunu sormak istiyorum elimde ki sistem yükseltmeye değer değil mi şu an için, yani gereksiz yere yükseltme yapmak istemiyorum etkisiz kalırsa.

Elinizde imkan varsa yükseltin yeni nesil DDR 5 sisteme geçilirse iyi olur anakart, işlemci ve RAM değiştirilebilir.

Sistem tamamen satılıp güzel bi hazır sistem alınabilir bence, bu aralar güzel sistemler çıkıyor.
Hocam elimde ikinci bir pc olması gerekiyor. Bu sisteme bazı guncellemer yapıp uygun olunca ikinci bir cihaza geçmeyi düşünüyorum.

Elinizde imkan varsa yükseltin yeni nesil DDR 5 sisteme geçilirse iyi olur anakart, işlemci ve RAM değiştirilebilir.
Hocam peki sistem aynı kaldığı durumda önerebileceğiniz ram ve sdd önerisi var mıdır?

Ryzen 5 3600X.
RX 5600XT.
XPG 16 GB 3000 MHz Dual.

32 GB RAM çıkabilirsin, ekran kartını güncelleyebilirsin (rtx 3060 12GB vs.), işlemci olarak da Ryzen 5 5600X takabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı