Eki Görüntüle 473906
Bu daha girdiğim ilk bölümün, ilk sayfası. Oyunlarını saymaya devam ettiğin ve edebileceğin gibi, benim de bu bölümün daha eski sayfalarına gidip konu bulmaya devam etmemi ister misin? Hatta sen istemeden ikinci sayfaya da gidiyorum:
Eki Görüntüle 473907
Dilersen daha da eskilere git, eski sürümlerinin de hatalı olduğunu görebilirsin.
Bence sen hiç buralara bakmıyorsun, kontrol etmiyorsun. Bir gün bile geçmemiştir AMD sürücü sıkıntılarıyla ilgili bir konu görmediğim. İşaretletiğim başlıkları girip incelemedim, hadi 5 tanesi alakasız konular olsun, sürücülerin yine de sıkıntılı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. AMD eskiden de sıkıntılıydı, şimdi de sıkıntılı sürücü konusunda. Yeni sürücü, şöyle, böyle deyip geçme, NVIDIA'nın da sürücülerini biliyoruz, hatta NVIDIA'nın yayınladığı Beta sürücüleri bile, AMD'nin normal, tam sürüm sürücülerinden daha stabil ve sorunsuz.
James Donkey yerine farklı marka disk öneririm. Ayrıca RAM'leri daha yüksek MHz değerine sahip olanlarla değiştirseniz iyi olur, AMD işlemciler için yüksek MHz değerli RAM'ler şiddetle tavsiye ediliyor. Çoğu kişi PSU ve RAM yüzünden AMD işlemcisinde sıkıntılar yaşıyor. Senin seçtiğin PSU'da sorun çıkacağını sanmıyorum, bunu ne tetikliyor bilmiyorum. Ama almışken MHz değer yüksek RAM'ler al en azından.