Ryzen 5 3600X sistemde hangi ekran kartı kullanılmalı?

Bende o kasanın 650W RGB olanı var. 600Watt yetiyor diye biliyorum. İnternetten hesaplama yaparak bakabilirsin, ya da açılmış konulara bakabilirsin. Ama şunu söyleyeyim RX5700xtden çok daha az enerji çektiği için, ona yetiyorsa 2060S'e hayli hayli yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki umarım son olarak RTX 2060S'in belirttiğim ventus modelini mi almalıyım yoksa 100 küsür lira daha verip armor modelini mi almalıyım arada ne gibi farklar olacaktır?

5700 XT Nitro + modeli sahibiyim. Almayın, benim kartım 1 aylık bile değil satıyorum şu an, sürücülerinden memnun değilim. Altı üstü sabit 60 FPS bile oynatamıyor. Yeni geniş alanlarda mini FPS düşmeleri yaşıyorum ki arkadaşımda da 5700 XT Pulse modeli var aynı sorunları oda yaşıyor.

5700 XT Nitro + modeli sahibiyim. Almayın, benim kartım 1 aylık bile değil satıyorum şu an, sürücülerinden memnun değilim. Altı üstü sabit 60 FPS bile oynatamıyor. Yeni geniş alanlarda mini FPS düşmeleri yaşıyorum ki arkadaşımda da 5700 XT Pulse modeli var aynı sorunları o da yaşıyor.
Teşekkürler uyarı için ben de kararımı 2060S olarak vereceğim görünüşe göre.

5700 XT Nitro + modeli sahibiyim. Almayın, benim kartım 1 aylık bile değil satıyorum şu an, sürücülerinden memnun değilim. Altı üstü sabit 60 FPS bile oynatamıyor. Yeni geniş alanlarda mini FPS düşmeleri yaşıyorum ki arkadaşımda da 5700 XT Pulse modeli var aynı sorunları oda yaşıyor.

Rage girmiş her yere aynı şeyi yazıp durmuşsun 60 FPS bile sabit oynatamıyor demek ne demek :D Allah aşkına aldığın kart falan bozuk sanırım, gel bak 144 FPS sabit nasıl oynatıyorum. Seni göstereyim hem de 2K.

Teşekkürler uyarı için ben de kararımı 2060S olarak vereceğim görünüşe göre.

Kartınız bozuk olabilir beyefendi yanlış bilgi vermeyin.

Screenshot_20191216-143222_YouTube.jpg Screenshot_20191216-143155_YouTube.jpg

Peki umarım son olarak RTX 2060S'in belirttiğim Ventus modelini mi almalıyım yoksa 100 küsür lira daha verip Armor modelini mi almalıyım arada ne gibi farklar olacaktır?
Dediğim gibi ikisi hakkında bilgim yok. İnternetten aratarak bulabilirsin.

Rage girmiş her yere aynı şeyi yazıp durmuşsun 60 FPS bile sabit oynatamıyor. Demek ne demek :D Allah aşkına aldığın kart falan bozuk sanırım, gel bak 144 FPS sabit nasıl oynatıyorum. Seni göstereyim hem de 2K.

Bu nasıl bir körlüktür. Benden önce arkadaş forumdaki sorunları fotoğraflarla göstermiş, ona kullanmadığın kart hakkında yorum yapma demişsin, bana da gelmiş rage, kart bozuk şu bu diyorsunuz. Siz istediğiniz kadar kabul etmeyin, ben kartı kullanmış biri olarak arkadaşa yaşadığımı anlatmakla yükümlüyüm. Kart gayet sağlıklı ve güçlü bir kart. AMD yazılımlarıyla toplayamadı benim gözümde Bu da kartı dengesiz yapıyor oyunlarda. CPU konusunda ise çok iyiler şu an 2600X kullanıyorum ve çok memnunum. Ama don kullanıcı olarak GPU’da bir dünya driver ayarla uğraşmak zorunda kaldım. Hatta forumda onlarca konuda var. Bu insanlarındamı kartı bozuk sizin deyiminizle? Ben bizzat yaşadığım sıkıntıyı arkadaşa iletiyim kendi kararı elbette.

Bu nasıl bir körlüktür. Benden önce arkadaş forumdaki sorunları fotoğraflarla göstermiş, ona kullanmadığın kart hakkında yorum yapma demişsin, bana da gelmiş rage, kart bozuk şu bu diyorsunuz. Siz istediğiniz kadar kabul etmeyin, ben kartı kullanmış biri olarak arkadaşa yaşadığımı anlatmakla yükümlüyüm. Kart gayet sağlıklı ve güçlü bir kart. AMD yazılımlarıyla toplayamadı benim gözümde Bu da kartı dengesiz yapıyor oyunlarda. CPU konusunda ise çok iyiler şu an 2600X kullanıyorum ve çok memnunum. Ama don kullanıcı olarak GPU’da bir dünya driver ayarla uğraşmak zorunda kaldım. Hatta forumda onlarca konuda var. Bu insanlarındamı kartı bozuk sizin deyiminizle? Ben bizzat yaşadığım sıkıntıyı arkadaşa iletiyim kendi kararı elbette.

Dostum karttan şikayetin olabilir, sevmemiş olabilirsin ama yalan yanlış 60 FPS bile alamıyorum falan gibi yaftalar atamazsın yanlış bilgilendirmeye girer. İsteyen herkese kaydettiğim sıcaklıkları ve FPS değerlerini atayım gayet akıcı ve güzel oynuyorum. Son gelen 2020'de bazı yazılımsal hatalar dışında hiç bir sorun yok şuan onlarda giderilecektir. Madem dediğiniz kadar kötü aşağı attığım değerlerde nasıl oynayabiliyorum ?

Hepsi 2K Ultra ayarlarda oynandı.
as.jpg

Dostum karttan şikayetin olabilir, sevmemiş olabilirsin ama yalan yanlış 60 FPS bile alamıyorum falan gibi yaftalar atamazsın yanlış bilgilendirmeye girer. İsteyen herkese kaydettiğim sıcaklıkları ve FPS değerlerini atayım gayet akıcı ve güzel oynuyorum. Son gelen 2020'de bazı yazılımsal hatalar dışında hiç bir sorun yok şuan onlarda giderilecektir. Madem dediğiniz kadar kötü aşağı attığım değerlerde nasıl oynayabiliyorum ?

Hepsi 2K Ultra ayarlarda oynandı.
Eki Görüntüle 474173

Nvidia fanları büyük ihtimal.
Adam 5700XT gibi bir karta 60fps alamıyorum dedi şaka gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı