Ryzen 5 3600X Sisteme Ekran Kartı

Dolap Sabri

Hectopat
Arkadaşlar bütçem kalmadığı için bende eski kasamda ki ekran kartını kullanmayı düşünüyorum yaklaşık 1.5 sene sonra değişeceğim. Darboğazın farkındayım yalnız çok kötü etkiler mi oynanmayacak düzeyde vs.

Anakart: X570-F.
İşlemci: Ryzen 5 3600X.
Ekran kartı: MSI Gaming X GTX 1070.
RAM: 3600MHz G.Skill CL 18.
M.2 500GB Corsair.

Aslında ekran kartını nasıl satılcağını bilsem satar üstüne ekler 5700XT almayı düşünüyorum ama ekran kartı nasıl satacağımı bilmiyorum.

Arkadaşlar bütçem kalmadığı için bende eski kasamda ki ekran kartını kullanmayı düşünüyorum yaklaşık 1.5 sene sonra değişeceğim. Darboğazın farkındayım yalnız çok kötü etkiler mi oynanmayacak düzeyde vs.

M.2 500GB Corsair.

Aslında ekran kartını nasıl satılcağını bilsem satar üstüne ekler 5700XT almayı düşünüyorum ama ekran kartı nasıl satacağımı bilmiyorum.
Sahibinden yada buradan ilan vererek satarsın.

M.2 500GB Corsair.

Ekran kartınız çok kötü değil aslında ama malum sarı sitede 2000 TL fiyat çekiyorlar o ekran kartına 1660 Ti ve 2060 arasında bir güce sahip GTX 1070 ama güncel değil artık işlemciniz çok rahat 1080P'de 2070 Super besler öyle söyleyeyim.

GTX 1070 kullanıyorum. Güncel bir kart değil ama hala en güncel oyunların önerilen sistem gereksinimlerini karşılıyor. Bence 1 sene daha gideri var. Bende bu senenin sonuna doğru değiştirmeyi düşünüyorum. RTX 3000 serisinin Eylül ayında tanıtılacağı söyleniyor. Bence ekran kartı almak için acele etme. GTX 1070 hala güçlü bir kart.

GTX 1070 kullanıyorum. Güncel bir kart değil ama hala en güncel oyunların önerilen sistem gereksinimlerini karşılıyor. Bence 1 sene daha gideri var. Bende bu senenin sonuna doğru değiştirmeyi düşünüyorum. RTX 3000 serisinin Eylül ayında tanıtılacağı söyleniyor. Bence ekran kartı almak için acele etme. GTX 1070 hala güçlü bir kart.
Bencede 1 yıl gider sonradan yavaş yavaş düşüşe başlar.

O zaman bu yıl sonu bende değişeyim hem 3000 serisi çıkacaksa acaba 3600x 3000 serisine sıkıntı yaratır mı bu sefer onu düşünür oldum.
Sahibinden yada buradan ilan vererek satarsın.
Mesela technopat üzeirnden satmaya kalkarsam ilerleyiş nasıl kargoya falan mıı vericem nasıl olacak dolandırılmak istemiyorum

O zaman bu yıl sonu bende değişeyim hem 3000 serisi çıkacaksa acaba 3600X 3000 serisine sıkıntı yaratır mı bu sefer onu düşünür oldum.

Mesela Technopat üzeirnden satmaya kalkarsam ilerleyiş nasıl kargoya falan mıı vereceğim nasıl olacak dolandırılmak istemiyorum.

İlk EFT veya havale ondan sonra kargoya verin asla para gelmeden ürünü yollamayın.

O zaman bu yıl sonu bende değişeyim hem 3000 serisi çıkacaksa acaba 3600x 3000 serisine sıkıntı yaratır mı bu sefer onu düşünür oldum.

Mesela technopat üzeirnden satmaya kalkarsam ilerleyiş nasıl kargoya falan mıı vericem nasıl olacak dolandırılmak istemiyorum
Düşünmene gerek yok 3600X ile istediğin ekran kartını kullanırsın.

Hangi şehirdeysen elden satış yapmanı tavsiye ederim. Mesela sadece İstanbul içi elden satış yazarsın sadece İstanbulda ki arkadaşlar yazar. Kargo ile dolandırıcılık çok oluyor. Parayı önce gönder kartı önce gönder filan oluyor ben gelemiyorum öyle muhabbetlere tabi seni bilemem.

O zaman Önden para sonra kart onun haricinde yollamam. Tamamdır çok teşekkür ederim 3000 serisini bekleyeceğim uygun fiyatta çıkar inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı