Ryzen 5 3600X sisteme overclock

  • Konuyu başlatan exe1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.168
Kusura bakma gözüme çarptı cidden 128 GB RAM mi kullanıyorsun?

Hocam kusuruma bakmayın daha yeniyim bu işlerde (8x2) yazacaktım.

Hocam aldığınız değerler nedir? Ayrıca sizce overclock yapmaya değer mi GTA 5 için?

Hocam ben NVIDIA'nin programından optimize ettim değerlerim çok garip normal serbest takıldığımda 60FPS altı ama yarışlara katıldığımda MAX100FPS gordu.

O sistemle nasıl tatmin edici GTA 5 değerleri alamadınız merak ettim.

İşlemci soğutunuz varsa OC yapabilirsiniz. İşlemci OC yapmak Online için iyi olabilir. Stok soğutucuyla da yapılabilir ama sıcaklık değerleriniz yüksek olabilir.

Ek olarak, grass quality ayarını kapatın. Gereksiz FPS azaltan bir ayar.

Hocam dediğiniz gibi stock sogutucum var.
 
MSI Afterburner'dan test ettin mi peki değerler normal mi istersen at bir de biz bakalım.

Hocam hangi değerleri atayım mesela bende bir tek Afterburner oyunici FPS'yi gösteriyor anladığım kadarıyla bunun işlemci kullanım sıcaklık vb. ayarları varmış hangisi lazım bize.
 
Ekran kartı için pek önermem ama işlemci için kullandığın soğutucu ne stok soğutucu ise bana AIDA64 ile bir ekran görüntüsü atar mısın?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı