Ryzen 5 3600X ve 2070 Super Sistem Toplama

Bir şey soracağım bu bütçede Intel sistemle mi daha çok FPS alırım yoksa AMD'yle mi?

Intel'in 9.nesil işlemcileri çöp AM4 bir anakart alın Ryzen 5 3600 veya Ryzen 5 3600X alın Intel 10.nesilde düzeltti çekirdek sayısını çoklu çekirdek performansını falan fakat LGA 1200 anakartlar çok pahalı onun yerine B450 anakart alın Ryzen 4.nesili dahi desteklecek o anakartlar yani AM4 daha mantıklı ve FPS'i işlemci değil ekran kartı belirler.

Peki bu sisteme overclock yapmalı mıyım?
Bir de butün oyunları 144 FPS üstünde oynatır mı sistem.
Hiçbir oyunda sorun çekmem değil mi?

Peki bu sisteme overclock yapmalı mıyım?
Bir de butün oyunları 144 FPS üstünde oynatır mı sistem.
Hiçbir oyunda sorun çekmem değil mi?

Vallaha dostum Red Dead Redemption gibi güçlü oyunlarda Ultra'da 144 FPS alamazsın o oyunlar çok güçlü oyunlar ama böyle Apex Legends, Rainbow Six Siege, Fortnite, PUBG, Call of Duty Warzone gibi FPS oyunlarında 144 FPS'i yakalarsın merak etme overclocka da gerek yok.

Teşekkür ederim. Fortnite'da düşük ayarlarda kaç FPS alırım sence?

Teşekkür ederim. Fortnite'da düşük ayarlarda kaç FPS alırım sence?

Dostum benim ekran kartım GTX 1050 bile Fortnite'ta 1080P düşükte 144 FPS'in üstüne çıkabiliyor sen Ultra'da rahatlıkla 144 FPS'in üstüne çıkarsın dert etme RTX 2070 Super ile tüm FPS oyunlarını Ultra'da 144 FPS ile oynarsın 1080P çözünürlükte hikaye oyunlarını ise Ultra'da 60-100 arası oynarsın diye düşünüyorum.

FPS Max değeri almak için ne tür şeyler gerek.
Son olarak RGB kasa istiyorumda Max 700 TL önerin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…