Ryzen 5 3600X ve GTX 1650 Super sistem uyumlu mu?

Quick1

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize merhaba. Bu listedeki donanımlar birbiriyle uyumlu mu? Herhangi bir sıkıntı çıkarır mı bana? (Firmadan aldığım bilgiye göre BIOS güncel olarak gelecekmiş.)

uyum.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi 2600'e çekip ekran kartını 1660Süper koyabilirsin mükemmel uyumla çalışıyor diyebilirim tam rahat rahat ikiside güçlü şekilde çalışmakta darboğaz testi yaptığımda bile 0.7 çıkıyor yani ikiside çok uyumlu oluyor yinede sen bilirsin bide o marka ekran kartınıda bilmiyorum gigabyte falan msi bakman daha sağlıklı olur. Ayrıca benim imzamda ki sistemimide bi kontrol et istersen.

Uyumlu ama orantısız olmuş, o ekran kartını 1500X gibi bir işlemci bile besler, 1600AF downgrade düşünebilirsiniz.
Cevabınız için teşekkür ederim. Grafik & Montaj odaklı olacağından böyle bir konfigürasyon hazırladım. Stoktaki malzemelerle bu kadar oldu. :)
İşlemciyi 2600'e çekip ekran kartını 1660Süper koyabilirsin mükemmel uyumla çalışıyor diyebilirim tam rahat rahat ikiside güçlü şekilde çalışmakta darboğaz testi yaptığımda bile 0.7 çıkıyor yani ikiside çok uyumlu oluyor yinede sen bilirsin bide o marka ekran kartınıda bilmiyorum gigabyte falan msi bakman daha sağlıklı olur. Ayrıca benim imzamda ki sistemimide bi kontrol et istersen.
Cevabınız için teşekkür ederim. Grafik & Montaj odaklı olacağından böyle bir konfigürasyon hazırladım. Stoktaki malzemelerle bu kadar oldu. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı