Topladığım sistemde R5 3600x çok ideal bir işlemci de işte RTX 2080S'yi ucuza bulunca o karıştırdı biraz ortalığı. Hatta olmazsa onu düşürmeyi planlıyorum GPU'yu.
Topladığım sistemde R5 3600x çok ideal bir işlemci de işte RTX 2080S'yi ucuza bulunca o karıştırdı biraz ortalığı. Hatta olmazsa onu düşürmeyi planlıyorum GPU'yu.
Bende Intel tercih ettim eğer sebepler aynıysa gayet mantıklı. Sanırım 3900X 3500 TL'yi görecek. 3900X ve i9 9900K arasında da fazla fark olduğu söylenemez. Gördüğüm en yüksek fark yanlış hatırlamıyorsam 6 FPS'di. Z390 anakartların fiyatı en fazla (Yurt dışında) 2000-3000 TL. X570 anakartlarsa ateş pahası. Bence bütçeden kısılması gerekiyorsa Intel tercih edilmeli son seri işlemciler arasından.
Buy MSI X570-A PRO Motherboard AMD AM4 SATA 6Gb/s M.2 USB 3.2 Gen 2 HDMI ATX with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!
Buy MSI X570-A PRO Motherboard AMD AM4 SATA 6Gb/s M.2 USB 3.2 Gen 2 HDMI ATX with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!
Üst düzey anakartlardan bahsediyordum. Üst düzey Z390'lar gördüğüm kadarıyla 2000 TL'den başlıyor. Bence fiyatları X570'lerin üst düzeylerine göre fena değil.
Yanılmıyorsam 1080p üzeri oyunlarda işlemcinin pek rolü olmuyor. Bence besleme konusunda yeterli olacak en ucuz modellerden kullanılsa daha mantıklı olur. Yanılıyorsam lütfen düzeltin.