Ryzen 5 3600X ve RX 5700 XT Sistem Toplama

• Konuyu başlatan suqub
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.418

suqub

Centipat
İşlemci: Ryzen 5 3600X
Ekran kartı: Sapphire RX 5700 XT Nitro+
Anakart: MSI MPG X570 GAMING Plus
RAM: (8x2) 3200 MHz CL16 Corsair
Kasa: Cooler Master MB511 + (700W PSU ile birlikte)
SSD: Corsair MP510 980 GB M.2 SSD
Monitör: Samsung CFG73

Oyun olarak 144 Hz'de yüksek ayarlarda oynamak istiyorum. O yüzden 2K monitör almayı düşünmüyorum ama fikirlerinize açığım. Araştırmalarım sonucu bu bilgisayarı 1 ay içinde toplayacağım. "Parça olarak o değilde bu olsun o çok saçma ya da buna bu kadar para vermene gerek yok" dedikleriniz varsa, önerilere açığım. Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence PSU'yu 600W 80+ şeklinde değiştirirseniz sanki daha iyi olur. İleriye yönelik olacaksa idealdir ama yok bu bana yeter derseniz dediğim gibi düşünebilirsiniz.

Güzel kardeşim 600W 80+ PSU'ya sahip hava sirkülasyonunun akıcı olduğu Corsair veya Cooler Master kasalar var hem bütçe açısından hem de soğutma açısından performanslı parçalar tercih edilebilir diyorum. @xylm

3600x 1600TI sistemimde 500W yetersiz kalmıştı. Birçokları yeterli görmüştü. 750W takınca sanki pc akmaya başladı. İlerisi içinde yatırım olmuş oldu benim için. Ekran kartımı güncellersem yeniden bir PSU ihtiyacı duymayacağım. Günümüzde üst düzey sistemlerde 750W PSU öneriliyor genel olarak. Eğer bütçe olarak çok önemliyse MSI Global burada ihtiyaç kadarıyla PSU hesaplamasına gidebilir.

3600x 1600TI sistemimde 500W yetersiz kalmıştı. Birçokları yeterli görmüştü. 750W takınca sanki pc akmaya başladı. İlerisi içinde yatırım olmuş oldu benim için. Ekran kartımı güncellersem yeniden bir PSU ihtiyacı duymayacağım. Günümüzde üst düzey sistemlerde 750W PSU öneriliyor genel olarak. Eğer bütçe olarak çok önemliyse MSI Global burada ihtiyaç kadarıyla PSU hesaplamasına gidebilir.
Bütçeyi sistemi toplayana sorabilirsin ona göre de yardımcı olursun olmadı.

Bu kasanın soğutması da oldukça başarılı. Zaten videoları da mevcut. İsabetli bir tercih olmuş. Bütçe olarak sizi zorlamazsa zaten güç kaynağı ileriye yönelik sistemler için yeterli.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı