- Makaleler
- 2
Haklısınız ama 65W TDP değerine Eco mod ile gelebildiğini belirtin.Yanlış bilgilendirme sayılmaz çünkü yeni Ryzen Master uygulamasında bulunan Eco mod ile 65W çalışabiliyor.
Haklısınız ama 65W TDP değerine Eco mod ile gelebildiğini belirtin.Yanlış bilgilendirme sayılmaz çünkü yeni Ryzen Master uygulamasında bulunan Eco mod ile 65W çalışabiliyor.
3700x fiyatı çok usta 2k para verilmezKusura bakmayın tamam yazmayı unuttum
Bu arada 3700X 65W iken 3600X 95W olması şaşırttı beni.
O fiyata düşerse alabilirim belki b350 tomahawk ve 1070 ile problem yaşamam sanırımTahminime göre 1700-1800TL bandına inecektir çünkü Gaming indirimlerinde bile 1800TL olmuştu fiyatı.
Mesela geçen gün 2100TL'ye 3800X satıldı İtopya'da.
Overclock yapmadığın sürece sorun yaşamazsın. Stok soğutucusu 2700X ile aynı olduğu için daha serin çalışır. İyi işlemcidir kendisiO fiyata düşerse alabilirim belki b350 tomahawk ve 1070 ile problem yaşamam sanırım.
Bu zamana kadar oc işine hiç girmedim bilmiyorum da fiyatına göre bakarım 1.800 e düşerse arkadaşın dediği gibi sadece işlemci ve ram bakıcamalabilirim duruma göreOverclock yapmadığın sürece sorun yaşamazsın. Stok soğutucusu 2700X ile aynı olduğu için daha serin çalışır. İyi işlemcidir kendisi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.