Ryzen 5 3600XT ve 1650 Super uyumlu mu?

Arda124

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımda işlemcimi yenilemek istiyorum fakat karar veremedim. Ben çok oyun oynayan birisiyim ama aynı zamanda tasarımcılık ve yayıncılık yapıyorum. Aklımda işlemci olarak Ryzen 5 3600XT var. Şimdi ben bu işlemciyi alırsam ekran kartım ile darboğaz yapma ihtimali var mı veya anakartla uyuşmama ihtimali? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Sistemim.
  • İşlemci: Ryzen 3 2200G.
  • Anakart: ASUS Prime A320M-F.
  • Ekran kartı: MSI GeForce GTX 1650 Super Gaming X.
  • RAM: Apacer Panther 3000MHz 2X8.
  • PSU: Gamepower GP-500 +80 Bronze 500W.

Son düzenleyen: Moderatör:
O işlemci, 1650S'i hayli hayli besler, darboğaz konusunda sıkıntı yaşamazsınız.

Ancak sanmıyorum ki o anakarta 3600XT takabilesiniz. Pek stabil çalışacağını sanmam. Zaten 3600XT alırsanız biraz dengesiz oluyor sistem.

@crazyreign ; 3600XT ve A320M-F'in stabil çalışmayacak derecede sorun çıkaracağını düşünüyorum. Ne takılabilir bu anakarta en fazla?

O işlemci, 1650S'i hayli hayli besler, darboğaz konusunda sıkıntı yaşamazsınız.

Ancak sanmıyorum ki o anakarta 3600XT takabilesiniz. Pek stabil çalışacağını sanmam. Zaten 3600XT alırsanız biraz dengesiz oluyor sistem.

@crazyreign; 3600XT ve A320M-F'in stabil çalışmayacak derecede sorun çıkaracağını düşünüyorum. Ne takılabilir bu anakarta en fazla?

Cevabın için teşekkür ederim zaten işlemciden yana sorun olmayacağını biliyorum sadece ekran kartı düşük kalır mı diye sormak istedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı