Ryzen 5 4600H sistemde RDR 2 pikselleşiyor

İşletim sistemi
Windows 10

KaraBeyyy

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
Gtx 1650 laptop
İşlemci
ryzen 5 4600h
Arkadaşlar merhaba,
Yaşadığım sorunun çözümünü bulamadığım için buraya video atmak zorunda kaldım.

Videoda göründüğü gibi RDR2 oyununda pixelleşme sorunu yaşıyorum oyun ile alakalı olmayan herhangi bir görüntü oyunda pixelleşmeye sebep oluyor mesela Alt Tab yapıyorum ondan dolayı.

Bu sorun League of Legends oyununda da vardı videonun sonunda gösterdiğim ayarı açında LoL'de o sorun düzelmişti (eski dx9 modunu tercih et) ama RDR2 için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Ekran kartı Windows ve driverlar günceldir.
Yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.

Merhaba hocam aynı sorun bende de vardı şimdi oyuna DirectX 12 ile mi giriyorsunuz Vulkan ile mi? Eğer Vulkan ile giriyorsanız DX12'ye geçin Alt Tab yapmadan ayarları değiştirip eğer DX12 ile giriyorsanız vulkana geçin yine aynı şekilde ayarı uygulayın sonra çıkıp yeniden girin bende düzelmişti bu şekilde.

Hocam Belgeler\Rockstar Games\Red Dead redemption 2\settings buradan System'e girin not defteri ile oradan Advanced Graphics yazan yerin hemen altında ya DX 12 yazıyordur ya da Vulkan eğer DX 12 yazıyorsa Vulkan yazın kaydetip çıkın. Bir de böyle deneyin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-02-23 124442.png
    Ekran görüntüsü 2022-02-23 124442.png
    424,3 KB · Görüntüleme: 53
Sildim şu an 2 dosyayı öyle girmeyi deneyim.
Yok ya siliyorum giriyorum diye DX12 gözüküyor çok saçma değil mi :D anlamadım vallahi Vulkan seçiyorum DX12 de kalıyor dediklerini de yaptım çok saçma.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı