Ryzen 5 4600H vs i7-9750H

Grafik tasarım için şunu seçerdim;

• Oy verenlerin toplamı
    61
Bu sitedekiler de en ufak bir şeyde komple markayı çöp oğlu çöp yapıyor. Bunlara göre ASUS TUF alınmaz, Monster alınmaz, Casper alınmaz. Hiçbir model alınmaz bunlara göre, orada çalışan mühendislerden daha bilgililer herhalde. Yattıkları yerden her markayı kötülüyorlar. SanDisk SSD alınmaz, MSI RX570 alınmaz. Sapphire alınmaz :D Ne alınır bunlara göre meçhul.

Bu sitedekiler de en ufak bir şeyde komple markayı çöp oğlu çöp yapıyor. Bunlara göre ASUS TUF alınmaz, Monster alınmaz, Casper alınmaz. Hiçbir model alınmaz bunlara göre, orada çalışan mühendislerden daha bilgililer herhalde. Yattıkları yerden her markayı kötülüyorlar. SanDisk SSD alınmaz, MSI RX570 alınmaz. Sapphire alınmaz :D Ne alınır bunlara göre meçhul.
3 aydır Asus Tuf Gaming A15 kullanıyorum. 2 kez servise gönderdim. Tekrar göndereceğim. Boş yere konuşmanın anlamı yok kardeşim. Aldım ve çok pişmanım. Her alan da bu şekilde konuşuyor. Bilerek ve isteyerek hatalı üretilmiş bir model. Daha uzatmanın anlamı yok. Bu şekilde de millete sallamanın anlamı hiç yok.

3 aydır ASUS TUF Gaming A15 kullanıyorum. 2 kez servise gönderdim. Tekrar göndereceğim. Boş yere konuşmanın anlamı yok kardeşim. Aldım ve çok pişmanım. Her alan da bu şekilde konuşuyor. Bilerek ve isteyerek hatalı üretilmiş bir model. Daha uzatmanın anlamı yok. Bu şekilde de millete sallamanın anlamı hiç yok.

7 aydır bende var. Hiçbir sorun yaşamadım.

Bende ortalama 1 haftadır kullanıyorum. Hiçbir problemini gormedim şimdiye dek. Aksine gayet soğuk ve sessiz. Özellikle sessiz i üstüne basa basa söyleyebilir im. Ayrıca ben 2. el aldım 2 senelik cihaz neredeyse. İşlemci 70 ekran kartı 64 üstünü görmedim. Her şeyi Full ayarlar da Turbo modda açarsam işlemci 80 GPU 71 oldu en fazla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı