Ryzen 5 5500 alınır mı?

Yetkili satıcı+ muadillerine göre çok ucuz.

Şu an internetten baktım anakratım ne Ryzen 5 5500 ne de 5600'e yetiyor anakartım ASUS M5A97 LE R2.O

AM3+ anakartın var, Senin Ryzen işlemci alacaksan B450M Intel alacaksan H610M alman lazım. Gel bak ucuza 12100F al bir de ucuza H610M al mis gibi olur.

5500 almak yerine 200TL falan üzerine koyarak 5600 almanı öneririm.

Hocam kart 570. Gerke yok israf. Zaten 12. nesil i3'ler OC yapılayacaksa yeterli güce sahipler.

Bütçemde kısıtlı olduğu için güzel olur

İleride buna biraz daha ekleyerek Snowman M200 veya daha da birikirse 2 fanlı bir sıvı soğutma alabilirsiniz. 65W tükettiği için hem cebinize uygundur hem de az ısınacaktır.

Power Supply olarak ne kullanıyorsunuz? Eğer bilmiyorsanız kasayı açın ve güç kaynağının üzerindeki etiketi buraya fotoğraf olarak gönderin.

Anakart olarak da bu hem ucuz hem de ileride M.2 takmak istersen 1 tane yuvaya sahip.

Hocam kart 570. gerke yok israf. Zaten 12. nesil i3'ler OC yapılayacaksa yeterli güce sahipler.

İleride buna biraz daha ekleyerek Snowman M200 veya daha da birikirse 2 fanlı bir sıvı soğutma alabilirsiniz. 65W tükettiği için hem cebinize uygundur hem de az ısınacaktır.

Power Supply olarak ne kullanıyorsunuz? Eğer bilmiyorsanız kasayı açın ve güç kaynağının üzerindeki etiketi buraya fotoğraf olarak gönderin.

Anakart olarak da bu hem ucuz hem de ileride M.2 takmak istersen 1 tane yuvaya sahip.

Hocam ilerdeki zaman hakkında?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı