Ryzen 5 5500 boşta 75 derece

huso09

Decapat
Daha fazla  
RAM
Corsair Cl 3200 Mhz
Anakart
Asus b550 m k
Merhaba dün B450 anakarkattan B550 anakarta geçiş yaptım işlemci termal macun da yenilenmiş oldu bugün yaşadığımız durum ise bir ara boşta 75 dereceye kadar çıktı BF42 gibi oyunda ilk defa 90 dereceyi gördüm ki daha önce Max 77 derece idi (Smart acces Memory açık o da etkilemiş olabilir mi?)

İşlemci Ryzen 5 5500.

Merhaba dün B450 anakarkattan B550 anakarta geçiş yaptım işlemci termal macun da yenilenmiş oldu bugün yaşadığımız durum ise bir ara boşta 75 dereceye kadar çıktı BF42 gibi oyunda ilk defa 90 dereceyi gördüm ki daha önce Max 77 derece idi (Smart acces Memory açık o da etkilemiş olabilir mi?)

İşlemci Ryzen 5 5500.

Soğutmayı tam oturdugnuza emin misiniz bir çıkarıp tekrar takın bu gibi durumlarda fanın tam oturtulmadıgı için böyle oluyor.

3 ihtimal var. İşlemci tam oturmadı. Fan tam oturmadı ve anakart ayarları tutarsız. En başta anakart ayarlarına olmaz ise sonra işlemciyi söküp dediklerimi uygulayın.

3 ihtimal var. İşlemci tam oturmadı. Fan tam oturmadı ve anakart ayarları tutarsız. En başta anakart ayarlarına olmaz ise sonra işlemciyi söküp dediklerimi uygulayın.
Anakarta neye bakıcam hocam bu arada bu işlemlerin hepsini dün tanıdığım tamircide yapıldı yanımda

Anakarta neye bakacağım hocam bu arada bu işlemlerin hepsini dün tanıdığım tamircide yapıldı yanımda.

Stok fanı çok yüksek ihtimal sabitliyemedi o derece olmasına imkan yok yoksa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı